Bubble Man Rises

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Bubble Man Rises, aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı zevkli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Bubble Man Rises, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor. Rengarenk grafiklere sahip olan oyunda becerilerinizi kullanmaya çalışıyorsunuz.

Sonsuz oyun moduna sahip olan Bubble Man Rises, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı oyunda becerilerinizi ve reflekslerinizi konuşturmaya çalışıyorsunuz. Yüzlerce karaktere sahip olan oyunda dilediğiniz karakteri alarak oyuna devam edebiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Son derece dikkatli olmanızı gerektiren oyunda işinizin de bir hayli zor olduğunu söyleyebilirim. Onlarca farklı engele de sahip olan oyunda bir takım özel güçleri kullanarak işinizi kolaylaştırabiliyorsunuz. Eğlenceli ve bir o kadar da zorlu oyunda sürekli olarak yukarı tırmanmalı ve aynı zamanda yüksek puanlara ulaşmalısınız. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Bubble Man Rises'i sakın kaçırmayın.

Bubble Man Rises oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bubble Man Rises

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
135 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Man Rises, aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı zevkli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Bubble Man Rises, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur. Kolay bir oynanışa ve harika atmosfere sahip olan oyunda becerilerinizi sınıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir beceri oyunu olan Bubble Man Rises, dilediğiniz gibi oynayabileceğiniz sonsuz oyun kurgusuna sahip bir beceri oyunudur. Farklı karakterlerin ve zorlu sahnelerin yer aldığı oyunda becerilerinizi ve reflekslerinizi konuşturmanız gerekiyor. Aksiyon dolu sahnelere sahip olan oyunda farklı karakterlerin kilitlerini açarak oyuna renk getirebiliyorsunuz. Yüzlerce karaktere ve farklı seviyelere sahip olan oyunda sürekli olarak yukarı tırmanmalı ve zorlu engellerin üstesinden gelmelisiniz. Ayrıca oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Son derece dikkatli olmanızı gerektiren oyunda işinizin de bir hayli zor olduğunu söyleyebilirim.

Bubble Man Rises'da özel güçleri kullanarak işinizi kolaylaştırabiliyorsunuz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Bubble Man Rises'i sakın kaçırmayın.

Bubble Man Rises oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Man Rolling

    Bubble Man Rolling, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Shoot Bubble

    Bubble Shoot Bubble, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz, eğlenceli bir balon eşleştirme oyunu.
  • Bubble Totem

    Bubble Totem, renklerin bir araya getirilmesini hedefleyen eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Orbit Bubble

    Orbit Bubble, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen, bir tür beceri oyunudur.
  • Bubble Explode

    Eğlenceli animasyonlara ve renkli grafiklere sahip olan Bubble Explode, beceri oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir yapım.
  • Bubble Snake

    Bubble Snake, klasik yılan oyunu üzerinde değişiklikler yapılarak hazırlanan farklı, renkli ve eğlenceli bir Android beceri oyunudur.
  • Bubble Break

    Bubble Break, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir balon patlatma oyunudur.
  • Bubble Ninja

    Bubble Ninja eğlenceli bir balon patlatma oyunudur