Bubble Shell

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
416 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Shell, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz klasik bir eşleştirme oyunudur.

Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz klasik bir eşleştirme oyunu olan Bubble Shell ile aynı renkte iki veya daha çok midyeyi oyun ekranında yan yana getirerek yok etmeye çalışıyorsunuz.

Puzzle oyunu olarak da adlandırabileceğimiz Bubble Shell'de yapmanız gereken şey oldukça basittir. Yan yana gördüğünüz iki veya daha çok midyenin üzerine tıklayarak yok ediyorsunuz ve puan toplamaya çalışıyorsunuz.

Oyun içerisinde farklı birçok bölüm yer almaktadır ve bölümleri tamamlayarak diğer bölümlere geçebilmek için o bölümde sizden istenen puanı toplamanız gerekmektedir.

Aynı anda ne kadar çok midye patlatırsanız o kadar çok puan almayı başarırsınız ve bu sayede bölümleri daha kolay geçebilirsiniz. Sizin anlayacağınız sürekli olarak yan yana olan 2 midyeyi patlatmaktansa, yanyana gelen 5-6 taneyi bularak patlatmak size daha çok puan kazandıracaktır.

Oldukça sürükleyici ve keyifli bir Android oyunu olan Bubble Shell'in başından kalkmak istemeyebilirsiniz.

Can Çevrim

Bubble Shell

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
209 TOPLAM İNDİRME

Bubble Shell, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz klasik bir eşleştirme oyunudur.

Rengarenk midye kabuklarını eşleştirerek patlatacağınız ve yüksek puanlar toplamaya çalışacağınız bir iOS oyunu olan Bubble Shell ile heyecan hiç bitmeyecek.

Gerçek anlamda bağımlılık yapan bir mobil oyun olan Bubble Shell, klasik eşleştirme oyunlarına benziyor olsa da eğlenceli grafikleri ve sesleriyle sizi başından kaldırmayacaktır.

Farklı birçok bölümün yer aldığı oyunda amacımız bölümleri tamamlamak için gereken puanları zamanında toplayabilmek. Puan toplayabilmek için de yapmamız gereken şey oyun ekranı üzerinde yer alan ve yan yana duran aynı renk midyelerin üzerine tıklayarak patlatmak. İki veya daha çok yana yana olan midye kabuğunu patlatabileceğiniz oyunda, yüksek puanlar toplayabilmek için tek seferde olabildiğince fazla midye patlatmaya gayret göstermelisiniz.

Bölümler içerisinde herhangi bir zaman kısıtlaması olmamasına karşın, ulaşmaşmanız gereken bir hedef puan vardır. İsterseniz Bubble Shell oynarken arkadaşlarınızla kim daha kısa sürede bölümü geçecek gibi küçük iddialara girebilirsiniz.

Sonuç olarak oldukça bağımlılık yapan ve eğlenceli bir oyun olan Bubble Shell'i tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Shoot Bubble

    Bubble Shoot Bubble, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz, eğlenceli bir balon eşleştirme oyunu.
  • Bubble Totem

    Bubble Totem, renklerin bir araya getirilmesini hedefleyen eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Orbit Bubble

    Orbit Bubble, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen, bir tür beceri oyunudur.
  • Bubble Explode

    Eğlenceli animasyonlara ve renkli grafiklere sahip olan Bubble Explode, beceri oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir yapım.
  • Bubble Man Rises

    Bubble Man Rises, aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı zevkli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Man Rolling

    Bubble Man Rolling, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Snake

    Bubble Snake, klasik yılan oyunu üzerinde değişiklikler yapılarak hazırlanan farklı, renkli ve eğlenceli bir Android beceri oyunudur.
  • Bubble Break

    Bubble Break, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir balon patlatma oyunudur.