Bubble Shooter

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
38,367 TOPLAM İNDİRME
12.27 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Shooter Windows üzerinde oynayabileceğiniz basit kuralları olan bir balon patlama oyunudur.

Bubble Shooter bilgisayarınız üzerinde oynayabileceğiniz klasik bir balon patlatma oyunudur. Strategy, arcade, sniğer ve marathon olmak üzere 4 farklı oyun modu bulunan oyun boş zamanlarınızı en eğlenceli şekilde geçirmenize yardımcı olacak. Ücretsiz olarak Windows, Linux ve Android platformlarında yayınlanan balon patlatma oyunu milyonlarca kullanıcıya ulaşmaya devam ediyor. Bubble Shooter indir ile kullanıcılar hem eğlenceli anlar geçirecek hem de balon patlarak günlük streslerini atabilecekler.

Bubble Shooter Özellikleri

  • Android, Windows ve Linux sürümler,
  • İngilizce dil desteği,
  • Rengarenk efektler,
  • Zengin içerik,
  • Basit oynanış,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Eğlenceli oynanış,

Oyunda amacımız ekranın üst bölümünde bulunan baloncukları aşağıdan fırlatacağımız farklı renk balonlarla patlatarak yüksek puanlar toplamak. Aynı renkten en az üç balonu bir araya getirdiğimiz zaman patlatma şansı bulduğumuz oyunda, üst tarafta bulunan balonlar zaman içerisinde aşağı doğru hareket ediyor ve bize hamle şansı bırakmıyor.

İsabetli atışları yapamamamız durumunda ekran tamamen baloncuklarla kaplanıyor ve oyunu kaybediyoruz.

Diğer bölümlere geçmek için isabetli atışlar yaparak bir an önce ekrandaki balonların tamamını temizlemeye çalışıyoruz. Bunu başarabilirsek yeni bölümler bizleri bekliyor.

Bubble Shooter İndir

Bilgisayar ve mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan Bubble Shooter yükle, İngilizce dil desteğiyle oynanıyor. Eğlenceli yapısı ile oyuncuları tatmin eden ve günümüzde milyonlara hitap eden başarılı balon patlatma oyunu kitlesini artırmaya devam ediyor. Rengarenk balon patlatma efektleri ile oyuncuları tatmin eden Bubble Shooter indir, sade bir tema üzerine kurulu. Günümüzde hala düzenli olarak güncellemeler alarak içeriğini zenginleştirmeye devam eden başarılı oyun, 100 milyondan fazla kez indirildi. Andorid platformu için Google Play üzerinde yayınlanan başarılı oyun, 4.4 gibi bir inceleme puanı aldı. Bulmaca oyunları arasında ilk sıralarda yer alan balon patlatma oyunu milyonları peşinden sürüklemeye devam ediyor.

Balon patlatma oyunlarını seviyorsanız Bubble Shooter'ı denemenizi öneririm.

 

Can Çevrim

Bubble Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,427 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunudur

Bubble Shooter yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden eğlenceli bir balon patlatma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirp oynayabileceğiniz bir oyun olan Bubble Shooter'da oldukça basit bir oynanış bulunmakta. Oyundaki temel amacımız aynı renkte 3 balonu yan yana getirerek patlamasını sağlamak ve ekrandaki bütün balonları patlatarak bölümleri tamamlamak. Bu iş için doğru bir şekilde nişan almamız gerekiyor. Ekrandaki balon topumuza rastgele bir düzenle ffarklı renkte balonlar geliyor ve biz topumuzu aynı renkteki balonlara doğru yönlendirerek ateş ediyoruz.

Bubble Shooter oldukça kolay kontrollere sahip. Oyunda 2000'den fazla bölüm yer almakta. Her bölümde karşımıza özel şeker balonlar çıkıyor ve bu balonları patlattığımızda özel avantajlar kazanabiliyoruz.

Bubble Shooter kolay bir şekilde oynamayı öğrenebileceğiniz bir oyun. Renkli grafikler, 2 farklı kontrol seçeneği oyun içerisinde yer alan diğer özellikler.

Can Erdil Şentürk

Bubble Shooter

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19,775 TOPLAM İNDİRME
1.7 MB DOSYA BOYUTU

Güzel ve macera dolu bir oyun...

Başarılı bir stratejik düşünmeli macera oyunu.Amacınız bubble adı verilen nesnelerin tamamını bulunduğunuz yerden temizlemeniz gerekiyor.Ancak bu şekilde diğer bölüme geçebiliyorsunuz.Bubble nesnelerine ateş ettiğinizde ekstra puanlar alıyorsunuz.Oyunu grafik ve ses yönünden incelediğinizde oldukça başarılı olduğunu görürsünüz.

Atahan Emir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Bubble Shooter

    Talking Tom Bubble Shooter, Konuşan Tom ve sevgilisi Angela'nın da yer aldığı baloncuk vurmaca oyunu.
  • Bubble Shooter Evolution

    Bubble Shooter Evolution eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Star

    Bubble Star eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Birds

    Bubble Birds eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Bobble Planet

    Zaman geçirilebilecek güzel bir oyun.
  • DemonStar Classic

    DemonStar tepe bakış açısından oynanan ustaca bir uzay shooter'ı.
  • ZType

    ZType ilginç bir beceri oyunu
  • Fruit Ninja

    Fruit Ninja, Windows 8 tablet ve bilgisayarların yanı sıra mobilde de oynanabilen oldukça popüler bir beceri oyunudur.