Bug Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Bug Hunter, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir uzay temalı matematik oyunu.

Bug Hunter, uzay temalı matematik oyunu olarak Android platformunda yerini almış bir yapım. Tahmin edeceğiniz üzere matematiği eğlenceli göstermek amacıyla hazırlanmış bu oyunda üç maceracı ile uzaya çıkıyoruz. Amacımız böcekler gezegenindeki değerli taşları bulmak.

Oynarken cebir öğretmeyi hedefleyen oyunda karakterlerimiz Emma, Zack ve Lim arasından favorimizi seçiyor ve böcekler gezegenine adım atıyoruz. Tüm böcekleri yakalamak, tuzaklarından kaçmak, uzay böceklerini toplamak oyunda ilerlemek adına yaptıklarımız arasında ancak bir yandan böceklerle uğraşırken diğer yandan cebiri öğrenmiş oluyoruz.

Tek eksisi İngilizce olması diyebileceğim oyun toplam 100 seviyeden oluşuyor ve 100 bölüm boyunca 5 gezegen görüyoruz. Oyun boyunca toplanması gereken 25 böcek var ve 5 uzay gemisine binebiliyoruz.

Erkan Calp

Bug Hunter

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Bug Hunter, cebiri eğlenceli yoldan öğreten bir iOS oyunu.

Bug Hunter, matematiği sevdirmek amacıyla hazırlanmış mobil oyunlar arasında. Uzayın derinliklerinde böcekler gezegeninde değerli taş bulmaya çalışırken kendinizi cebir öğrenmiş bulacağınız oyunda 100 seviye boyunca farklı gezegenlerde farklı böceklerle karşılaşıyorsunuz.

Cebiri eğlenceli yoldan öğretmeyi hedefleyen oyun böcekler gezegeninde geçiyor ve bulabildiğiniz böcekleri yakalayarak, tuzaklarından kaçarak, uzaylı böcekleri toplayarak ilerliyorsunuz. Emma, Zack ve Lim adını taşıyan üç maceracı ile çıktığınız yolculukta 5 gezegene ayak basıyor ve 20’den fazla böcekle tanışıyorsunuz.

iPhone ve iPad’de oynanabilen oyun her yaştan kişinin rahatlıkla oynayabileceği şekilde tasarlanmış. Oyun alanı ikiye ayrılmış ve gerekli düzenlemeleri yaparak belirtilen süreyi aşmadan denklemleri çözmeye çalışıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sago Mini Bug Builder

    Şekiller sevimli böceklere dönüşüyor.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Big Hunter APK

    Big Hunter APK Android oyununda kabileniz için avlanıyorsunuz. Devasa hayvanları avlamak için oldukça kısa süreniz var. Ava giderken avlanmayın!
  • Demon Hunter

    Demon Hunter eğlenceli bir Android oyunudur
  • Bow Hunter 2015

    Bow Hunter 2015 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir avcılık oyunudur
  • Deer Hunter

    Deer Hunter 2014, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir avlanma ve avcılık oyunudur.
  • DEER HUNTER 2016

    DEER HUNTER 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur