Bugün Gazetesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Bugün Gazetesi uygulamasıdır.

Bildiğiniz gibi teknoloji hayatın her alanını ele geçirmeye başladı. Alışveriş yapmaktan tutun da kitap okumaya kadar her şeyi bilgisayarlar ve internet üzerinden yapıyoruz. Artık buna gazete okumak da dahil oldu.

Neredeyse bütün gazeteler yazılı basınla yayın yapmanın yanında web sitesinden de yayın yapmaya başladılar. Artık buna bir şey daha dahil oldu, o da mobil cihazlar. Artık mobil cihazlarınızdan da gazete okuyabiliyorsunuz.

Bugün Gazetesi de mobil uygulamasını çıkartan gazetelerden biri oldu. Gazetenin uygulaması ile Türkiye'deki en güncel haberlere, en son gelişmelere, Bugün Gazetesi yazarlarının köşe yazılarına kolayca ulaşabilirsiniz.

Ayrıca fotoğraf galerilerine göz atabilir, videolar izleyebilir, hatta Bugün TV canlı yayınını bile uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Siz de Bugün Gazetesi takipçisiyseniz uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Bugün Gazetesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Bugün Gazetesi uygulamasıdır.

Bugün Gazetesi, halen Türkiye'de yayın yapan ulusal bir gazetedir. Teknolojiye ayak uyduranlar fermanına o da katılmış, yazılı basın ve web sitesinden yayın yapmanın yanında bir de mobil uygulamasını çıkarmıştır.

Artık her şeyi telefonlarımızdan yapabildiğimiz günümüzde gazete okumak da telefonlardan mümkün hale geldi. Siz de isterseniz Bugün Gazetesinin uygulamasını indirip her zaman gazetenizi okuyabilirsiniz.

En son haberlere, yeni gelişmelere, son dakika olaylarına bakabilir, herşeyden ilk siz haberdar olabilirsiniz. Ayrıca köşe yazarlarının yazılarını okuyabildiğiniz gibi fotoğraf ve video galerilerine göz atabilirsiniz.

Aynı şekilde Bugün TV'yi de mobil cihazlarınızdan izleme şansına sahipsiniz. Siz de Bugün Gazetesi takipçisiyseniz uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BirGün Gazetesi

    BirGün Gazetesi uygulamasında, gündeme dair son gelişmeleri akıllı cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.
  • Posta Gazetesi

    Türkiye ve dünya gündemindeki son gelişmeleri Posta Gazetesi uygulamasından öğrenebilirsiniz.
  • Türkiye Gazetesi Mobil

    Türkiye Gazetesi Mobil, Türkiye Gazetesinin internet sitesi üzerindeki haberlerine Android cihazlarınız üzerinden hızlıca ve kolay olarak ulaşmanızı sağlayan ücretsiz ve yararlı bir uygulamadır.
  • Cumhuriyet

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Cumhuriyet Gazetesi uygulamasıdır.
  • Milliyet

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Milliyet gazetesi resmi uygulamasıdır.
  • Sabah

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Sabah Gazetesi uygulamasıdır.
  • Evrensel E-Gazete

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Evrensel Gazetesi uygulamasıdır.
  • Fotomac

    Android cihazlarınızda okuyabileceğiniz Fotomaç gazetesi uygulaması.