Bullet Party CS 2 : GO STRIKE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,069 TOPLAM İNDİRME

Bullet Party CS 2 : GO STRIKE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Bullet Party CS 2 : GO STRIKE eğer heyecanlı online karşılaşmalar yapmak isterseniz size bolca adrenalin sunabilecek bir FPS oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Bullet Party CS 2 : GO STRIKE'da tıpkı bilgisayarlarımızda oynadığımız popüler online FPS oyunu Counter Strike'ta olduğu gibi takım tabanlı savaşlara katılıyoruz. Maçlara başlarken silahlarımızı seçiyor ve bize verilen görevleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Maçları kazandıkça para kazanıyor ve bu paraları yeni silah ve ekipmanlar satın almak için kullanabiliyoruz. Oyunda yer alan rütbe sistemi sayesinde başarı kazandıkça rütbeniz artıyor ve diğer oyuncular arasındaki sıralamada yükselebiliyorsunuz.

Türk yapımı bir online FPS olan Bullet Party CS 2 : GO STRIKE ülkemize özel içeriklere de sahip. Oyunda yer alan Türkçe duvar yazıları oldukça ilginç. Ayrıca İstanbul Levent metro istasyonu oyun içerisinde özel bir savaş alanı olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda toplamda 8 harita yer almakta.

Bullet Party CS 2 : GO STRIKE'ın grafikleri tatmin edici bir kalite sunmakta. Eğer online rekabetin heyecanını mobil cihazlarınızda yaşamak isterseniz Bullet Party CS 2 : GO STRIKE'ı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Counter Attack APK

    Counter Attack APK, Counter Strike benzeri mobil oyunlar arasında. CS Go benzeri oyun arayan Android telefon kullanıcılarına öneririz.
  • Bullet Party

    Bullet Time, klasik FPS tarzı aksiyonu mobil ortama taşıyan yüksek tempolu, çeşitli harita ve oyun modlarıyla nefes kesen bir aksiyon oyunudur. Oyun Android cihazlar için ücretsiz olarak indirilebilir.
  • Bullet Strike: Sniper Battlegrounds

    Multiplayer keskin nişancı (sniper) oyunu
  • Bullet League

    Tek ve ilk Battle Royale 2 boyutlu platform
  • Enemy Strike 2

    Enemy Strike 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Gun Strike 2

    Gun Strike 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en heyecanlı ve eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Counter Terrorist 2 - Gun Strike

    Counter Terrorist 2 - Gun Strike, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Counter Strike benzeri FPS oyunu.