Burger Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
860 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bir hamburger restoranı işletme oyunu olarak karşımıza çıkan Burger Star grafikleri ve eğlenceli yapısıyla dikkat çekiyor.

Burger Star Android tablet ve akıllı telefonlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir hamburger restoranı işletme oyunudur. Özellikle çocukların ilgisini çekeceğini düşündüğüm bu oyunda birbirinden farklı mini oyunlar ve eğlenceli görevler mevcut.

Son derece eğlenceli bir oyun yapısına sahip olan Burger Star'da patatesleri güzelce doğramalı, lezzetli kızartmalar yapmalı ve hamburgerlerin etlerinin güzelce pişmiş olmasına dikkat etmelisiniz. Oyunda müşterilerinizin beklentilerini yerine getirmeli ve restoranınızın temizliğine dikkat etmelisiniz.

Bu hamburger restoranında her şey mükemmel ilerlemiyor. Zaman zaman ocağınız bozuluyor, mutfakta ufak tefek kazalar meydana geliyor ve dikkat etmezseniz restoranınız zamanla pisleniyor. Bu durumlarda restoranınıza gereken özeni göstermeli ve müşterilerinize en iyi hizmeti sunabilmek için iyi bir yönetici olmalısınız. Burger Star'da farklı kişiselleştirme özellikleri ve birbirinden heyecanlı mini oyunlar da sunulmakta. Bu oyunlar heyecanın kalıcı olmasını ve oyunun monotonlaşmasını engelliyor.

Toplamda 20 farklı görevin bulunduğu Burger Star, her ne kadar çocuklara hitap ediyor gibi görünse de her yaştan oyunseverin eğlenerek oynayacağı oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Burger Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME
37.5 MB DOSYA BOYUTU

Özellikle çocuklara hitap eden Burger Star'da birbirinden lezzetli hamburgerler yapmaya ve müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz.

Burger Star iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir restoran işletme oyunudur. Oyunda uzayın derinliklerinde kurulu bir hamburger restoranı işletiyoruz. Kulağa kolay gibi gelse de restoranın her türlü işleyişinden sorumlu olduğumuz için görevimiz zaman zaman zorlayıcı olabiliyor.

Burger Star toplamda 20 bölüm sunmakta. Aslına bakarsanız daha fazla bölüm eklenebilirdi fakat bu haliyle de oyun hiç fena değil. Oyunda farklı görevlerimizi mevcut. Patatesleri soymak, lezzetli kızartmalar yapmak, hamburgerlerin etlerini güzelce pişirmek ve biraz da ketçap ekledikten sonra müşterilerimize sunmak bu görevlerden sadece birkaçı.

Müşterilerimiz yemeklerini yedikten sonra ortalığı temizlemeli, zaman zaman bozulan ocağımızı tamir etmeli, mutfakta meydana gelen kazalardan sonra adeta bir doktor edasıyla yaralıları tedavi etmeliyiz. Tüm bu özellikleri göz önüne aldığımızda Burger Star sıradan bir hamburger yapma oyununda ziyade daha komplike görevler içeren bir oyun. Burger Star'daki şefinizi dilediğimiz gibi giydirebiliyoruz. Giydiği kıyafetlerin ve önlüğünün temiz olduğundan emin olmalıyız. Aksi halde müşterilerimizin memnuniyet seviyeleri azalacaktır.

Onlarca farklı mini oyuna, eğlenceli grafiklere ve akıcı bir oynanış yapısına sahip olan Burger Star'ı özellikle çocukların çok seveceğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Burger Maker Crazy Chef

    Burger Maker Crazy Chef'te lezzetli hamburgerler yapıp müşterilere servis ediyoruz.
  • Coco Star

    Coco Star ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir çocuk oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Movie Star Planet APK

    Movie Star Planet APK, çocukların güvenli bir şekilde oynayacağı Android oyunu. Çocuklar için sosyal ağ ve oyun MovieStarPlanet'te eğlence bitmiyor.
  • Burger Big Fernand

    Burger Big Fernand, meşhur servis oyunu Burger'ın devam oyunudur.
  • Burger

    Burger, bir fast food dükkanında hamburger yapmayı konu alan akıcı ve eğlenceli bir oyun.
  • Burger Chef

    Burger Chef'te lezzetli hamburgerler yaparak müşterilerimize eşsiz bir yemek deneyimi yaşatıyoruz.
  • Burger King Türkiye

    Burger King Türkiye uygulaması ile kolayca sipariş verebilirsiniz
  • Burger Restaurant

    Burger Restaurant, hamburger restoranı işletmeye çalıştığımız eğlenceli bir oyun.