Burger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
445 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Burger, Magma Mobile tarafından geliştirilen zaman yönetimi türünde bir Windows 8 oyunu.

Burger, Magma Mobile imzasını taşıyan oldukça popüler bir mobil oyun ve adından da anlayacağınız üzere burger hazırlama oyunu. Menüleri hem çabuk hem de hatasız olarak hazırlayarak patronun gözüne girmeye çalıştığımız oyunda kariyer yapmanın haricinde zamana karşı tüm hünerlerimzi gösterebiliyor ve kendi özel burgerlerimizi hazırlayabiliyoruz.

Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz indirebildiğimiz bir oyun olan Burger’da amacımız seçtiğimiz oyun moduna göre farklılık gösteriyor. Kariyer modunu seçtiğimizde haftanın 6 günü çalışıyoruz ve her gün belli bir miktar kazanmamız gerekiyor. Çok iyi hizmet vermemiz durumunda bahşiş alıyor, siparişleri yanlış hazırladığımızda da maaşımızdan kesinti yapılıyor. Ayın elemanı seçilmek adına uğraş verdiğimiz bu mod oyunu ilk açtığımızda açık ve oynanabilir mod olarak karşımıza çıkıyor. Kariyer modunu kısa bir süre oynadıktan sonra zamana karşı ve burger hazırlama modlarını açıyoruz. Kariyerden sonra en çok beğendiğim mod zamana karşı oldu. Çünkü bu modu seçtiğimizde siparişleri hem zamanında hem de eksiksiz olarak sunmamız gerekiyor ve zamanın sonlarına yaklaştığımızda ses efektinin de katkısıyla telaşımız daha da artıyor ve elimiz ayağımız birbirine dolanıyor. Son oyun modu olan burger hazırlama ise önünüze gelen malzemelerden (Et, marul, ketçap, peynir, mayonez, domates, pastırma, balık ne ararsanız var.) ortaya yepyeni bir lezzet çıkarmaya çalıştığımız ve eserimizin fotoğrafını çekebildiğimiz zaman unsurunun olmadığı bir mod ve bence olmasa olurdu dedirten bir seçenek.

Türkçe dil seçeneği ile gelen oyunda 300’den fazla bölüm bulunuyor ve bu bölümleri başarı ile tamamladığımızda sadece en iyi burger hazırlayan oyunculara açılan 40 özel bölüm ile karşılaşıyoruz.

Zaman yönetimi türünde oyunlardan keyif alıyorsanız hem ücretsiz, hem Türkçe hem de ufak boyutlu bu oyunu Windows cihazınıza kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

Burger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,043 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Burger, bir fast food dükkanında hamburger yapmayı konu alan akıcı ve eğlenceli bir oyun.

Burger, bir fast food dükkanının mutfağında oyuncunun gelen siparişlere göre hamburger yapmasını konu alan bir Android oyunu.

Gelen siparişlere göre birçok türde hamburger yapmanın yanı sıra, siparişlerde yer alan kızarmış patates gibi atıştırmalık yiyecekleri sunmak gerekiyor. Tabii ki bazı müşteriler  içeçek de istiyorlar ve siparişi hazırlarken bunu da dikkate almak gerekiyor.

Kariyer seçeneğinin seçilmesi halinde adeta gerçek bir dükkanda çalışıyormuş gibi haftanın altı günü ortaya koyduğumuz performans dikkate alınıyor. Tabii ki her gün, günde 8-9 saat oyunu oynamıyorsunuz :)

Oyunda onlaca malzemeye yer verilmiş ve her türlü hamburgeri yapmak için ihtiyacınız olan tüm malzemeler mevcut. 

Onur Şendere

Burger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
241 TOPLAM İNDİRME
9.8 MB DOSYA BOYUTU

Burger, müşterilerinizi mutlu etmek için birbirinden leziz hamburgerler hazırlamanız gereken eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunudur.

Burger, dükkanınıza gelen müşterilerin verdiği siparişler doğrultusunda gereken hamburgerleri hazırlamanız gereken eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunudur. Saatlerce eğlenebileceğiniz oyunlardan bir tanesi olan Burger'da, bir restoranda çalışıyorsunuz ve sürekli olarak gelen müşterilerin siparişlerini hazırlıyorsunuz. Müşterilerinizin memnun kalmasını istiyorsanız çok çalışmalı ve lezzetli hamburgerler yapmalısınız.

Restorana gelen müşterilerden siparişlerini alarak başlayabilirsiniz. Müşterileriniz hamburger, tatlı veya soda siparişi verebilirler. Olabildiğince çok müşteriye hizmet ederek daha fazla para kazanabilirsiniz. Hizmetinizden memnun kalan müşterilerin size özel verdiği bahşişler ise ekstra kazancınız olmaktadır. Oyunu oynadıkça yeni yiyecek türleri ve diğer eşyaların kilidi açılacaktır. Hamburgerlerinizi ise müşterilerinizin verdiği siparişlere göre düzenleyebilirsiniz.

Vakitin nakit olduğunu düşünerek, ne kadar hızlı iş yaparsanız o kadar çok para kazanabilirsiniz. Oyundaki zaman karşı modunda oynayarak, belirli bir süre içerisinde kaç tane hamburger yapabildiğinizi hesaplayabilirsiniz.

Zaman yönetimi ve işletme oyunlarını seviyorsanız, Burger'ı ücretsiz olarak iPhone ve iPad'lerinize indirmenizi tavsiye ederim. Oyun içerisinde oynayabileceğiniz 300'den fazla bölüm bulunmaktadır.

Hamburgerlerinizde kullanabileceğiniz malzemeler: Ekmek, et, patates, soğan, mayonez, ketçap ve daha fazlası.

Barış YANIK

Burger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Burger, Windows Phone cihazınızda oynayabileceğiniz bir zaman yönetimi oyunu.

Burger, zaman yönetimi oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız Windows Phone cihazınıza kesinlikle indirmeniz, es geçmemeniz gereken bir yapım. Görünmez müşterilere burgerler hazırladığımız, tatlılar ve içecekler sunduğumuz oyunda aksiyon bir saniye bile eksik olmuyor.

Magma Mobile imzasını taşıyan popüler oyunlardan biri olan Burger adından da anlayacağınız üzere ağırlıklı olarak burger hazırladığımız bir oyun. Müşterilerden gelen siparişleri kafamız karışmadan, elimiz ayağımıza dolanmadan bir an önce hazırlayarak ayın müşterisi olmaya çalıştığımız oyunda kariyer modunu seçersek Pazartesiden Cumartesiye harıl harıl çalışıyoruz ve kazanmamız gereken miktar gün geçtikte artıyor. Gün sonunda hedefe ulaşmak için menüleri en hızlı ve eksiksiz şekilde hazırlamamız gerekiyor. Aksi halde bahşiş toplayamıyoruz. Yüksek performans gerektiren zamana karşı modu ise oynarken en çok zevk aldığım oyun seçeneği diyebilirim. Kariyer modunda belli bir süre oynayıp deneyim kazandıktan sonra açılan bu bölümde verilen süre içerisinde olabildiğince fazla sayıda menü hazırlamamız gerekiyor. Burada da malzemeleri doğru sırayla dizmemiz ve burgerimizi sıcak sıcak yetiştirmemiz gerekiyor. Diğer bir oyun modu da elimizi malzemeleri kullanarak kendi burgerlerimizi hazırlayabileceğimiz dilersek bir fotoğrafını çekebileceğimiz burger oluşturucu seçeneği.

Hem yetişkinlerin hem de çocukların rahatlıkla oynayabileceği bir oyun olduğunu düşündüğüm Burger’de çok sayıda bölüm bulunuyor ve kullanabildiğimiz malzemeler bir hayli fazla. Peynir, soğan, salatalık, ketçap ve mayonez, patates kızartması, dondurma, içecek dahil her şey elimizin altında. Ancak malzemelerin hepsi tek bir seferde karşımıza çıkmıyor. İlerledikçe diğer bir deyişle deneyim kazandıkça yeni malzemeler listemize ekleniyor ve kullanabiliyoruz.

Burger, hızlı olma ve odaklanma gerektiren eğlenceli bir zaman yönetimi oyunu olan Burger’ı Windows Phone cihazınıza indirip boş zamanlarda oynanabilecek oyunlar listenize almanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ameline and the Ultimate Burger

    Ameline and the Ultimate Burger bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Finger Slayer

    Finger Slayer, harika zamanlamalar yaparak ilerleyebileceğiniz bir refleks - beceri oyunu.
  • Wonky Ship

    Wonky Ship, uzay geminizle heyecanlı bir maceraya atıldığınız bir beceri oyunu
  • Crossy Road

    Crossy Road, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu, eğlenceli bir beceri oyunu.
  • FLY OR DIE

    FLY OR DIE, küçük kuş Piou'nun uçmasına yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.
  • aa

    aa, harika zamanlama, refleks, sinir sistemi gerektiren bölümler içeren eğlence dozu yüksek bir beceri oyunu.
  • Benji Bananas Adventures

    Benji Bananas Adventures, Windows Mağazası'ndaki en popüler beceri oyunları arasında ve fiyatıyla da dikkat çeken ender yapımlardan.
  • 100 Turns

    100 Turns, yaklaştıkça görünür olan üç boyutlu platformda koşmaya çalıştığınız aksiyon oyunu.