Burn It Down

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Burn It Down, her yaş grubundan oyunseverin keyif alacağı türden bir bulmaca-platform oyunu.

Burn It Down, bulmaca ve platform oyunu dinamiklerini başarıyla bir araya getiren başarılı bir Android oyunu.

Hem tabletler hem de akıllı telefonlar üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bu oyunda, malikanesinde ansızın uyanan ve sevgilisinin kaçırıldığını anlayan bir adamın kontrolünü üstlenerek bulmacaları çözmeye çalışıyoruz. Oyundaki amacımız tahmin edebildiğiniz gibi karakterin sevgilisini bulmasına yardım etmek.

Bu amaç doğrultusunda hemen yola koyuluyoruz ve bulmacalarla dolu malikanede ilerlemeye başlıyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz sadece iki kontrol var; sağ ve sol. Ekrana yapacağımız dokunuşlar ile karakterimizi kolayca yönlendirebiliyoruz.

Oyuna dair değinmemiz gereken bir diğer önemli nokta ise grafikler. Melankolik tonların kullanıldığı oyunda yer verilen tasarım anlayışı, oyunun gizemli havasını pekiştiriyor. Onlarca bölümden oluşan hikaye akışının sonunda ise işlerin pek de tahmin ettiğimiz gibi olmadığını kavrıyoruz. Oyuncuları her defasında şaşırtan Burn It Down, soluksuz oynayacağınız oyunlardan biri.

Emircan Erdoğan

Burn It Down

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
15.3 MB DOSYA BOYUTU

Burn It Down, melankolik atmosferiyle dikkat çeken bir platform oyunu.

Burn It Down, daha ilk bakışta melankolik atmosferiyle dikkat çeken bir platform oyunu ve hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde ücretsiz olarak oynanabiliyor. Oyunda benzersiz olmasa da genel atmosferle uyum içerisinde ilerleyen bir hikaye gidişatına yer verilmiş.

Hikayeye göre gizemli ve karanlık bir malikanede gözlerimizi açıyoruz. Amacımız kaybolan sevgilimizi bulmak ve olayları sır perdesini aralamak. Elbette bu hedefe ulaşabilmek için aşmamız gereken bir dizi engel, bulmaca ve zorlu parkur var.

Burn It Down'da son derece basit ve kolay bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Oyunda sadece ileri ve geri hareket edebiliyoruz. Dolayısıyla odaklanmamız gereken nokta kontrollerden ziyade onları nasıl verimli kullanabileceğimiz. Önümüze engeller çıktıkta çok hızlı bir şekilde kaçmamız ve ilerlemeye devam etmemiz gerekiyor.

Buraya kadar anlattıklarımızdan oyunun beceri üzerine kurulu olduğunu sanmış olabilirsiniz fakat tuzaklar kadar bulmacalar da başımızı derde sokuyor. Dolayısıyla arada bir durup o an ne yapmamız gerektiğine sağlıklı bir şekilde karar vermemiz gerekiyor.

Sözün özü Burn It Down başarılı bir oyun. Platform oyunları oynamaktan keyif alıyor ve kaliteli bir alternatif arıyorsanız yerinde bir karar olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Down 2

    Down 2, size verilen topu yere düşürmeden ilerletmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Burn Zombie Burn THD

    Burn Zombie Burn, ölümsüz zombileri çıtır çıtır yaktığınız bir aksiyon oyunudur.
  • Merge Down

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Crash and Burn Racing

    Crash and Burn Racing sıradışı bir yarış oyunudur
  • Death Race:Crash Burn

    Death Race:Crash Burn aksiyon dolu bir yarış oyunudur
  • Burnin' Rubber Crash n' Burn

    Burnin' Rubber Crash n' Burn aksiyonla süslenmiş bir yarış oyunudur
  • Castle of Burn

    Castle of Burn, zindanlara girip yaratıklarla savaştığınız aksiyon yüklü mobil macera oyunu.
  • Death Race: Crash Burn

    Death Race: Crash Burn, rakipleriniz ölümüne bir yarışa girerek onları yok etmeye çalışacağını aksiyonu bol bir Android yarış oyunu.