Bus Simulator 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,853 TOPLAM İNDİRME

Bus Simulator 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür

Bus Simulator 2017 eğer yeni ve güncel bir otobüs simülatörü oynamak isterseniz beklentilerinizi karşılayabilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir otobüs oyunu olan Bus Simulator 2017'de bize kendi yolcu taşıma şirketimizin başına geçme imkanı veriliyor. Oyunda lüks yolcu otobüslerine şöförlük yapıyoruz ve yolcuları taşıyarak para kazanmaya, daha iyi otobüsler satın almaya çalışıyoruz. Oyunda aracımızı kullanırken trafik kurallarına uymamız ve kaza yapmamamız gerekiyor.

Bus Simulator 2017'de otobüsümüzle yola çıktıktan sonra otobüs duraklarına uğruyoruz ve yolcuları aracımıza alıyoruz. Bu yolcuları varmak istedikleri yere götürmek için ise belli bir süreyi aşmamamız gerekiyor. Yani bir yandan dikkatli, bir yandan da hızlı bir şekilde araç kullanmamız gerekiyor. Oyunda trafik içinde yol aldığımız için işler zorlaşmakta.

Bus Simulator 2017 içinde farklı otobüs seçenekleri yer almakta. Bu otobüslerden bazıları ise çift katlı otobüsler. Oyunda otobüsümüzü dilersen iç kokpit kamerasıyla dilersek dış kamerayla kontrol edebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Bus Simulator 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
322 TOPLAM İNDİRME
203 MB DOSYA BOYUTU

Bus Simulator 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür

Bus Simulator 2017 oyunculara zorlu sürüş testleri sunan bir mobil otobüs simüaltörü olarak tanımalanbilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir otobüs oyunu olan Bus Simulator 2017'de temel olarak şöförlük yaparak para kazanmaya çalışıyoruz. Oyunda bize lüks yolcu otobüslerinin şöför koltuğuna oturma ve yolcu taşıyarak para kazanma imkanı veriliyor. Yolcuları taşırken de iki şeye dikkat etmemiz gerekiyor; bir yandan hızlı olmalıyız, diğer yandan da trafik kurallarına dikkat ederek kaza yapmamalıyız.

Bus Simulator 2017'de yolcuları otobüs durağından aracımıza aldığımız andan itibaren sayaç çalışmaya başlıyor. Yolcuları varmak istedikleri yere ulaştırmak için bize belli bir süre veriliyor; yoksa para kazanamıyoruz. Ayrıca traifk içnde yol alıyoruz. Otobüs gibi büyük bir araçla dar sokaklardan geçmek ve arabaların arasında yol almak bir hayli zor olabiliyor.

Bus Simulator 2017'de kazandığımız parayla yeni otobüslerin kilidini açabilmekteyiz. Bu otobüslerin arasında çift katlı otobüsler de bulunmakta. Oyunun ortalama bir graifk kalitesine sahip olduğu söylenebilir. Oyunda aracınızı kontrol etmek için farklı kamera açılarını kullanabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bus Simulator 2017 Cockpit Go

    Bus Simulator 2017 Cockpit Go mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür
  • Coach Bus Simulator 2017

    Coach Bus Simulator 2017, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir otobüs simülasyonudur.
  • Bus Simulator 2023 APK

    Otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator 2023 APK en çok tercih edilen mobil otobüs sürme oyunlarındandır.
  • Bus Simulator Indonesia APK

    Bus Simulator Indonesia APK, mobil kullanıcılar için geliştirilen bir otobüs simülasyon oyunudur.
  • Bus Simulator City Ride APK

    Hemen hemen herkesin sevdiği uzun yolculuklara sen de katılmak istiyorsan Bus Simulator City Ride APK oyununa göz atmalısın.
  • Commercial Bus Simulator 16

    Commercial Bus Simulator 16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğinz bir simülasyon oyunudur
  • Bus Driving Simulator

    Bus Driving Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Bus Simulator Extreme

    Bus Simulator Extreme, Android cihazlarda oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.