Busuu

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,381 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda yabancı dil öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.

Aslında orijinalinde bir websitesi olan Busuu.com'un geliştirdiği Busuu, Android cihazlar için yabancı dil öğrenme uygulamasıdır. Bu uygulama ile başlangıç seviyelerinden ileri seviyelere kadar herkes için dil öğrenme seçenekleri bulunuyor.

Uygulamayı indirip açtığınızda ana menüden başlamak istediğiniz kursu seçiyor, seviyeyi seçiyor ve ardından bölümlere başlayabiliyorsunuz. Her bölüm 3 kısımdan oluşuyor. Birinci bölümde resimlerle ana konu hakkında açıklamalar, ikinci bölümde insanlar arası diyaloglar ve sorular, final bölümünde ise bir değerlendirme ile size sorulan sorular var.

Dilleri öğrenirken aynı zamanda dil bilgisinde de ustalaşın ve kurallar hakkında bilgi sahibi olun. Hangi dil olursa olsun, çok sayıda alıştırma sayesinde çok sayıda sözcüğü aklınızda kolayca tutun.

Busuu İndir

İspanyolcayı, Fransızcayı, İtalyancayı, Almancayı, Japoncayı, Lehçeyi, Rusçayı, Portekizceyi, Türkçeyi, Çinceyi ya da İngilizceyi rahat ve eğlenceli bir şekilde öğrenebilirsiniz. Anahtar kelimeleri ve cümleleri öğrenebilir, öğrendiğiniz dili anadili olan insanlarla konuşarak pratik yapabilirsiniz.

Kelime bilgisi, dilbilgisi, sesli diyaloglar ve interaktif testlerle pratik yaparak dil becerilerinizi geliştirebileceğiniz Busuu'yu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Aynı anda birden fazla dili öğrenebildiğiniz bu uygulamada, ders saatlerinizi de istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Aynı anda farklı dilleri öğrenmek için; derslerinizi planlayın ve öğrenim kalitenizi yükseltin. 

Elifcan Mehekli Çakmak

Busuu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
761 TOPLAM İNDİRME
33.7 MB DOSYA BOYUTU

11 farklı dil için alıştırmalar sunan Busuu ile eğlenceli bir şekilde yabancı dil öğrenebilirsiniz.

Busuu ücretsiz olarak indirebileceğiniz yabancı dil öğrenme uygulamalarından bir tanesidir. Diğer pek çok uygulamanın aksine Busuu tek bir dil üzerine yoğunlaşmıyor. Bunun yerine farklı dilleri ve bu dillere yönelik egzersizleri bir araya getirerek kullanıcılara daha esnek bir çalışma ortamı sağlıyor.

Uygulamada anahtar kelimeler ve cümleler, sınavlar, testler ve yerli kişilerle pratik imkanı sunulmakta. Bunların hepsini düzenli bir sisteme oturttuğunuzda ortaya son derece keyifli ve etkili bir yabancı dil öğrenme deneyimi çıkıyor.Kısaca belirtmek gerekirse Busuu toplamda 150 farklı günlük alıştırma, 3.000 kelime, okuma, dinleme ve konuşma alanlarında egzersizler sunuyor. Busuu'da toplamda 11 farklı dil mevcut: Almanca, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Lehçe, Rusça, Türkçe, Çince ve Japonca. Gördüğünüz üzere uygulamada herkese hitap edecek kadar farklı dil var.

Uygulama farklı seviyelerde dersler sunuyor. Siz de seviyenize uygun bir zorluk seviyesi seçerek öğrenmeye başlıyorsunuz. O dil hakkında hiçbir bilginiz yoksa sıfırdan başlayabilirsiniz. Busuu'da kullanılan metodlar son derece keyifli ve öğretirken eğlendiriyor. Uygulama ile yaptığınız çalışmalar asla sıkıcı olmuyor.

Siz de yabancı dil öğrenmek istiyorsanız fakat bunun için uygun bir yöntem bulamıyorsanız, Busuu'yu deneyerek bu konuda güzel bir adım atabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Türkçe Atasözleri

    Türkçe Atasözleri uygulamasında A'dan Z'ye binlerce atasözünü bulabilirsiniz.
  • Üsküdar Üniversitesi

    Üsküdar Üniversitesi uygulamasıyla güncel duyuruları ve notlarınızı takip edebilirsiniz.