Butter Punch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Butter Punch, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Butter Punch, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Eğlenceli ve farklı bir oyun olan Butter Punch da aynı zamanda heyecan dolu anlar geçireceğinizi de düşünüyorum.

Koşu oyunları denilince akla Temple Run tarzındaki oyunlar geliyor. Bildiğiniz gibi bu tarz oyunlar son yılların en popüler kategorileri arasına girdi. Milyonlarca oyuncu tarafından da sevilerek oynanıyorlar diyebiliriz.

Butter Punch da aslında bir nevi koşu oyunu diyebiliriz. Fakat burada yalnızca koşmuyor aynı zamanda önünüzdeki engellerden de kurtuluyorsunuz. Bunun için de önünüzdeki topa vurmanız gerekiyor.

Oyunda yatay olarak sağ tarafa doğru ilerliyorsunuz ve karşınıza sürekli çeşitli hayvanlar ve engeller çıkıyor. Bu engellerden kurtulmak için de yapmanız gereken yukarıda da söylediğim gibi önünüzdeki topa vurmak.

Topa vurmak içinse tek yapmanız gereken ekrana dokunmak. Topa vurduğunuzda top yuvarlanıp önünüzdeki engeli yokediyor ve ardından size geri dönüyor. Siz de bu şekilde topa vurarak ilerlemeye devam ediyorsunuz.

Oyunun kontrolleri gayet basit diyebilirim. Bununla birlikte minimalist tarzdaki grafikleri ile de dikkat çekiyor. Pastel renkleri ve sade görünümlü oyunları seviyorsanız Butter Punch'ı seveceğinize eminim.

Bununla birlikte oyunda ilerledikçe farklı farklı topların da kilidini açtırabiliyorsunuz. Aldığı yüksek puanla da dikkat çeken bu eğlenceli beceri oyununu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Butter Punch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
75.1 MB DOSYA BOYUTU

Butter Punch, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Butter Punch, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Aksiyon dolu bir oyun olan Butter Punch da sürekli boş durmayacak ve elinizi çalıştırarak ilerlemeye çalışacaksınız.

Heyecanlı bir oyun olan Butter Punch koşu oyunları ile beceri oyunları kategorisini bir araya getiren bir oyun diyebilirim. Koşu oyunu deyince aklınıza gelen oyunlardan biraz daha farklı olan oyunda engellere top atmanız gerekiyor.

Butter Punch'da amacınız önünüzdeki topu karşınıza çıkan engellere fırlatarak onları yoketmek. Böylece ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemeniz gerekiyor. Bunun için de sağ tarafa doğru yatay olarak kontrol ettiğiniz bir şekilde oynuyorsunuz.

Oyunda karşınıza sürekli olarak farklı hayvanlar çıkıyor ve sizin de bu hayvanlara ulaşmadan önce onları yoketmeniz gerekiyor. Bunun için topa vuruyorsunuz, top engele çarpıp onu yokediyor ve size geri dönüyor. Bu şekilde ilerliyorsunuz.

Yukarıda bahsettiğim kısımdan da anlayacağınız üzere oyunun kontrolleri gayet basit. Tek yapmanız gereken topu karşınızdaki düşmana gönderebilmek için ekrana dokunmak ve hepsi bu diyebilirim.

Oyunun grafikleri de yine gayet hoş tasarlanmış. Minimalist ve sade tasarımı ile pastel renkleri oyunu çok tatlı bir hale getirmiş diyebilirim. Ayrıca oyunda ilerledikçe pokemon topu, futbol topu gibi çeşitli topların kilidini de açtırabiliyorsunuz.

Siz de beceri oyunlarını seviyorsanız bu eğlenceli oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Punch Quest

    Punch Quest, ilk bakışta hemen anlayacağınız eski grafiklere ve eğlenceli bir oynanışa sahip atari dövüş oyunlarından bir tanesidir.
  • One Punch Man World APK

    One Punch Man World APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon-macera oyunudur.
  • Potion Punch

    Potion Punch, iksir dükkanı işletmemizi isteyen zaman yönetimi oyunu.
  • Punch Club

    Punch Club mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hikaye odaklı bir menajerlik oyunudur
  • Punch My Head

    Punch My Head, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir boks oyunudur.
  • One Finger Death Punch

    One Finger Death Punch basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil dövüş oyunudur
  • One Finger Death Punch 3D

    One Finger Death Punch 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Punch Boxing 3D

    Punch Boxing 3D karşımıza kaliteli grafikleri ve zengin içeriğiyle dikkat çeken bir boks simülasyonu olarak çıkıyor.