CadStd Lite 3.5.8

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,864 TOPLAM İNDİRME
1.43 MB DOSYA BOYUTU

CadStd Lite , bilgisayar destekli tasarım ve çizim konularına girmek istiyorsunuz ama AutoCAD gibi çok ileri bir yazılıma dalmadan önce bir miktar pratik yapmak niyetindesiniz.

CadStd Lite , bilgisayar destekli tasarım ve çizim konularına girmek istiyorsunuz ama AutoCAD gibi çok ileri bir yazılıma dalmadan önce bir miktar pratik yapmak niyetindesiniz. O zaman size kullanımı kolay, basit arabirimli ve bilgisayar destekli çizim konusunda temel bilgileri verecek bir program lazım. Yani size bütün bu özellikleri içeren Cad STD gerekli. rnrn
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UltraSlideshow Lite

    UltraSlideshow Lite, kendi slayt gösterilerinizi hazırlayabileceğiniz ücretsiz ve kolay kullanımlı bir programdır.
  • Image Resize Guide Lite

    Image Resize Guide Lite, resim boyutunu ve resimlerin en-boy oranını değiştirebileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Alternate Pic View Lite

    Alternate Pic View Lite uygulamasını kullanarak kolayca bilgisayarınızda fotoğraf açma ve düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Balancer Lite

    Balancer Lite, 3 boyutlu modelleri kolay bir şekilde optimize etmenize yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış başarılı bir programdır.
  • BIMP Lite

    BIMP Lite ile resim dosyalarınızı artık istediğiniz formata kolaylıkla dönüştürebiliceksiniz, bu işlemi yaparken isterseniz resimlerinizin boyutlarıyla oynuyabilicek onlara efektler verebiliceksiniz.
  • Photo Montage Guide Lite

    Photo Montage Guide Lite programı sayesinde kolayca basit resim düzenleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cosmetic Guide Lite

    Cosmetic Guide Lite, doğrudan resimler üzerinde yer alan kozmetik kusurları düzeltebileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • 360.3D Lite 5.5.8

    3 boyutlu modelleme ve grafik ile ilgilenenler için harika bir uygulama. Bu programın temel mantığı, hazırladığınız geniş formattaki resmi 360° de görebilmenizi sağlamaktır