Caffe Nero Turkey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Caffe Nero Turkey uygulaması ile Android cihazlarınızdan Caffe Nero mağazalarını bulabilir ve özel indirimler kazanabilirsiniz.

Caffe Nero Turkey uygulaması, son zamanlarda ülkemizde de yavaş yavaş yaygın hale gelmeye başlayan Caffe Nero mağazalarına sık sık giderek kahve içenler ve bir şeyler atıştıranlar için hazırlanmış bir Android uygulaması. Ücretsiz olarak sunulan ve Caffe Nero'nun müdavimlerine oldukça güzel avantaj ve kampanyalar sunan uygulama deneyebilecekleriniz arasında diyebilirim.

Uygulama içerisinde bulunan Caffe Nero kart kullanımı sayesinde hem özel indirim ve kampanyalardan faydalanabiliyor, hem de aldığınız ürünlerin damgalarını uygulamaya girerek daha sonra ücretsiz kahve gibi promosyonlara erişebiliyorsunuz.

Kahvenizi ya da yiyeceğinizi beklerken sıkılmamanız için uygulama içerisine dahil edilen ufak oyunlar da mevcut ancak bunlardan çok bir şey beklememek gerektiğini de belirtmek gerek. Eğer yakınlarınızda nerelerde Caffe Nero mağazası olduğunu merak ediyorsanız uygulamanın ana menüsünde bulunan Mağazalar seçeneğini de kullanabiliyorsunuz.

Tüm temel araçların ana arayüzde basit ve anlaşılır bir şekilde yerleştirilmiş olması sayesinde menüler arasında dolaşmadan tüm aradığınız şeylere hemen ulaşabiliyorsunuz. Eğer mağazalarda hangi içecek ve yiyeceklerin yer aldığını merak ediyorsanız yine ürünlere dair tüm bilgileri gerekli seçenekler içerisinde bulabilmek mümkün.

Tabii ki Caffe Nero Turkey uygulamasından çok şey beklememek lazım ve bu nedenle Caffe Nero'yu sıklıkla kullanan müdavimler dışında işe yarayacağını sanmıyorum. Markanın meraklıları ise Android cihazlarında bulundurmalılar.

Yiğit Ekim Demir

Caffe Nero Turkey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
17.4 MB DOSYA BOYUTU

Caffe Nero Turkey uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan daha iyi bir marka deneyimine sahip olabilir, ücretsiz kahveler kazanabilirsiniz.

Ülkemizde son dönemlerde bir kahve zinciri çılgınlığının olduğunu söyleyebiliriz ve bunlardan bir tanesi de Caffe Nero Turkey olarak karşımıza çıktı. Pek çok noktada mağazaları bulunan markanın şimdi de iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış olan ücretsiz uygulaması sayesinde onlarca farklı promosyonuna ve kullanıcılarına özel kampanyalarına ulaşmak mümkün hale geliyor.

Uygulama içerisinde Caffe Nero mağazalarında hangi ürünlerin yer aldığından tutun da mağazaların nerelerde olduklarına dair pek çok bilgi yer alıyor. Bu bilgilerden faydalanarak kararınızı daha kolay bir şekilde verebiliyorsunuz. Her şeyin uygun şekilde ekrana yerleştirilmiş olması sayesinde menüler arasında geçişlerde de pek zorlanmayacağınıza inanıyorum.

Ufak tefek oyunların da dahil edilmesi sayesinde içecek ve yiyeceklerinizi beklerken tek başınaysanız kolayca vakit de geçirebiliyorsunuz. Nero kart sahiplerinin faydanabilecekleri avantajlar da yine direkt olarak uygulama içerisinden görülüp uygulanabiliyor.

Aldığınız ürünlerin damgalarını uygulama içerisinde girdiğinizde, bir süre sonra ücretsiz içecekler kazanma şansınız da oluyor. Böylece Caffe Nero'ya sık sık giden tüketicilere ufak sürprizler yapılmasının da yolu açılmış diyebilirim.

Caffe Nero mağazalarıyla pek ilginiz yoksa uygulama çok işinize yaramayacaktır ancak sık sık bu markanın ürünlerini ve mağazalarını kullanıyorsanız iOS mobil cihazlarınızda bulundurmanız sık sık promosyonlar kazanmanıza ve daha iyi bir mağaza deneyimi yaşamanıza katkıda bulunacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nero TuneItUp

    Nero TuneItUp ile Android cihazınızı hızlandırabilirsiniz
  • Nero BackItUp

    Nero BackItUp uygulaması ile mobil cihazınızdaki verileri kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Cold Turkey

    Cold Turkey uygulaması akıllı telefonlarınızı geçici olarak kendinizden engellemenizi sağlıyor.
  • 3D Turkey Flag LWP

    Android 3D Turkey Flag LWP uygulamasıyla cihazınızda Türk Bayrağına yer verin.
  • TomTom Turkey

    Android için geliştirilen Türkiye navigasyon ve harita servisi olan TomTom Turkey uygulaması çevrimdışı çalışabiliyor ve her 2 dakikada bir trafik bilgisi sunuyor.
  • Turkey Weather forecast

    İstediğiniz ilin 4 günlük hava tahmin raporunu görmek istiyorsanız Android cihazınız için bu uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.