Caillou Kids TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,067 TOPLAM İNDİRME

Kayu çizgi filmi yeni bölümleri ücretsiz izleyin, indirin.

Caillou Kids TV, Android telefon ve tablette çizgi film izlemeyi seven çocuğunuz için indireceğiniz ücretsiz mobil uygulama. Kayu çizgi filmlerini ücretsiz olarak izleme ve indirme şansına sahip olacağınız Kayu Çocuk TV uygulamasında ebeveyn kontrol sistemi de yer alıyor.

Okulun ilk günü, evcil hayvan bakımı, yeni bir spor öğrenme, aileyle zaman geçirme gibi çocuk olmanın tüm harikalarını yaşayan Kayu’nun dahil olduğu tüm çizgi filmler tek bir uygulamada toplanmış. Kayu’nun maceralarını konu alan çizgi filmler yeni bölümleriyle Full HD çözünürlüğünde yayınlanıyor. Kayu’nun bölümlerini bulmanız için arama fonksiyonu da mevcut. Ayrıca izlenen bölümleri gösteren geçmiş de yer alıyor.

Çocukların kullanabileceği şekilde tasarlanan ücretsiz çizgi film uygulamasında ebeveyn denetim ayarlarına da yer verilmiş. Çocuğunuzun çizgi filmi ne kadar süre izleyeceğini belirleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Caillou Kids TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Kayu çizgi filmi yeni bölümlerini ücretsiz izleyin, indirin.

Caillou Kids TV, Kayu çizgi filmi yeni bölümleri ile Full HD kalitesinde yayınlayan ücretsiz çizgi film izleme ve indirme uygulaması. iPhone ve iPad cihazınızda çizgi film izlemeyi seven çocuğunuz veya küçük kardeşiniz varsa onun için gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Çizgi film uygulamasında ebeveyn deneyim ayarları da mevcut.

Çocuklar için yayınlanan eğitici çizgi filmlerden Kayu’nun en yeni maceralarını Kayu Çocuk TV uygulamasında bulabilirsiniz. Okul öncesi eğitim için önerilen ücretsiz çizgi film uygulamasının arayüzü çocukların kullanabileceği basitlikte hazırlanmış. Kayu çizgi filmi yeni bölümleri, beğenilen bölümleri ve izlenen bölümler ayrı sayfalarda görüntülenebiliyor. Ebeveyn kontrolleri menüsünden de çocuğunuzun ne kadar süre izleyeceğini ayarlayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw Cartoons 2 Pro APK

    Draw Cartoons 2 Pro APK Android telefonlar için animasyon yapma uygulamasıdır. Kolay bir şekilde çizgi film yapmak, animasyon oluşturmak isteyenlere önerilir.
  • Çizgi Film Arşivi

    Çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği popüler çizgi filmleri Android cihazlarınızdan izleyebilirsiniz.
  • Emocan Çocuk

    Turkcell Emocan Çocuk: Çocuğunuz için eğitici, öğretici oyunlar, çizgi filmler ve fazlası
  • SnagFilms - Watch Free Movies

    En iyi bağımsız filmler, çizgi filmler, animasyon serileri, belgeseller bu uygulamada
  • Zoobe

    Zoobe - cartoon voice messages, uygulaması ile seçtiğiniz çizgi film karakterlerine sesinizle hayat verebilirsiniz.
  • Om Nom Toons

    Om Nom Toons, şeker canavarı Om Nom'un hikayelerini anlatan çizgi film izleme uygulaması.
  • Rafadan Tayfa

    Rafadan Tayfa, TRT Çocuk kanalında yayınlanan popüler çizgi film ve tüm bölümleri mobilden izleyebiliyorsunuz.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.