Caliber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Caliber, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir mesajlaşma uygulaması.

Caliber, Android tablet ve akıllı telefon sahiplerine tamamen ücretsiz olarak sunulan bir mesajlaşma uygulaması.

Caliber'ı rakiplerinden farklı kılan detaylardan en önemlisi, tamamen profesyonellere yönelik hazırlanmış olması. Bu uygulama arkadaş grupları ve aile bireleriyle mesajlaşmak yerine daha çok iş çevreleri ile iletişim kurmak üzere tasarlanmış. Bu noktada Caliber'ı, LinkedIn'in mesajlaşma versiyonu olarak düşünebiliriz.

Uygulamaya girdiğimizde, tahmin ettiğiniz gibi ilk olarak profil oluşturmamız bekleniyor. Dilersek fotoğrafımızı da koyabilir ve profilimizi çok daha bilgilendirici bir hale getirebiliriz. Bu aşamadan sonra iş bağlantılarımız ile mesajlaşma trafiğine girebiliyoruz. Yeni bağlantılar keşfedebilir, iş arkadaşlarımızla mesajlaşabilir ve profesyonel mevkiimizi diğer kullanıcılara gösterebiliriz.

Caliber'ın en çok beğendiğimiz özelliği spam içeriklerle ullanıcıları boğmaması. Kullanıcılar sürekli olarak bildirim yağmuruna tutulmuyor. Bunun yerine Caliber, bildirimleri biriktiriyor ve tek seferde kullanıcıları haberdar ediyor.

Uygulama, rehberini LinkedIn bağlantılarımızdan otomatik olarak alıyor. Bu aşamada bize bir şey bırakmaması iyi olmuş.

Genel olarak Caliber, profesyonel yaşantımızda kullanabileceğimiz faydalı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması. Eğer siz de profesyonel çevrenizle sürekli olarak bağlantıda kalmak istiyorsanız Caliber'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Caliber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Caliber, iş yaşantımızda kullanabileceğimiz pratik ve kapsamlı bir mesajlaşma uygulaması.

Caliber, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz, ücretsiz bir mesajlaşma uygulaması olarak dikkat çekiyor. Tamamen profesyonellere yönelik hazırlanmış olan bu uygulama sayesinde iş arkadaşlarımızla çok hızlı ve zahmetsiz bir şekilde iletişim kurabiliyoruz.

Uygulama her ne kadar profesyonel kullanım için tasarlanmış olsa da, özel yaşantımızda da rahatlıkla kullanabileceğimiz özelliklere sahip. Sadece iş arkadaşlarımızla değil, dostlarımızla, yakınlarımızla ve ailemizle sohbet etmek için de Caliber'ı kullanabiliyoruz.

Caliber, LinkedIn hesabımız üzerinde bulunan kişileri otomatik olarak senkronize ediyor ve her birini anında mesaj gönderebileceğimiz şekilde hazır tutuyor. Bu sayede iş arkadaşımıza herhangi bir mesaj iletmek istediğimizde karmaşık işlemler yapmadan, sadece tek tık ile bu isteğimizi gerçekleştirebiliyoruz.

Uygulamanın en güzel yanlarından bir diğeri ise kullanıcılar spam mesajlarla meşgul etmemesi. Olup bitenleri biriktirip bir özet halinde sunduğu için kullanıcıları sıkboğaz etmiyor. Kullanıcıların mesleki yetenekleri, ilgi alanları, konumları ve sosyal kimlikleri de uygulama içerisinde sunulan detaylar arasında. Aslında Caliber, LinkedIn'in biraz daha seyreltilmiş, haberleşme üzerine kurulmuş bir versiyonu gibi çalışıyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerlediğini söyleyebiliriz. Eğer siz de profesyonel yaşantınızda kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması arıyorsanız Caliber'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.