Call of Duty Black Ops Zombies

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,801 TOPLAM İNDİRME

Call of Duty Black Ops Zombies bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunudur

Call of Duty Black Ops Zombies, Call of Duty oyunlarında görmeye alışık olduğumuz zombi modunu mobil cihazlarımıza taşıyan bir FPS oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir FPS olan Call of Duty Black Ops Zombies'de oyuncular farklı haritalarda onlarca zombiye karşı tek başlarına bırakılıyorlar. Bu ortamda kıran kırana zombilerle savaşırken adrenalin dolu anlar yaşamaktayız. Oyunda başlangıçta az sayıda olan zombiler ilerledikçe artıyor. Bunun yanında farklı türdeki zombiler de ortaya çıkıyor. Bu zombilerin bazıları ise oldukça hızlı hareket ediyor. Biz ise etraftan farklı silahlar topluyoruz, kapıların kilidini açarak yeni hareket alanları oluşturuyoruz ve barikatlar kurarak ve hasar alan barikatları güçlendirerek hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Call of Duty Black Ops Zombies gerilim ve heyecan dolu bir oynanışa sahip. Oyunda zombiler dalga dalga üzerimize saldırmakta. Yeni dalgalarla birlikte daha fazla sayıda ve daha güçlü zombiler ortaya çıkıyor. Zombileri yok ettiğimizde ise ortaya geçici avantajlar sağlayan bonuslar çıkıyor ve bu bonusları toplayarak rahat bir nefes alabiliyoruz.

Call of Duty Black Ops'u oyuncular tek başlarına veya WiFi üzerinden 4 arkadaşlarıyla birlikte oynayabilmekteler. Oyunun içerisinde bonus olarak bir de Dead Ops Arcade adlı oun modu yer alıyor. Bu modda kahramanımızı kuşbakışı olarak yönetiyoruz ve 4 bir yandan bize saldıran zombilere karşı savaşıyoruz.

Can Erdil Şentürk

Call of Duty Black Ops Zombies

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME
386 MB DOSYA BOYUTU

Call of Duty Black Ops Zombies, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz zombi oyunu.

Call of Duty Black Ops Zombies, dünya genelinde en çok satan FPS oyununun tablet ve akıllı telefonlara uyarlanmış sürümü ve ister tek başınıza isterseniz de takım halinde oynayabiliyorsunuz.

Büyük haritalarda zombilerle baş başa kaldığımız oyunda 50’den fazla seviye boyunca hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Etrafımızı saran ve sayıları hızla artan zombileri durdurmak için bir yandan elimize geçen silahla doğrudan kafalarına nişan alıyor, diğer yandan geliş noktalarını barikatlarla kapatmaya çalışıyoruz. Oyunda ilerledikçe öldürmesi daha güç zombilerle karşılaşıyoruz. Zombileri öldürdüğümüzde üzerlerinden bize sınırlı süreliğine avantaj sağlayacak objeler çıkıyor. Bazen ekstra güç, bazen mermi, bazen de silah kazandırdığından kesinlikle geride bıraktığımıza bakmamız gerekiyor.

Not: Activision nedense oyunu Türkiye'de sunmamış. Oyunu indirmek için Amerika mağazasına geçmeniz gerekiyor. iPhone ve iPad'de Bölge Kısıtlaması Olan Oyun ve Uygulamalar Nasıl İndirilir blog yazımızdan yardım alabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Zombies

    Call of Mini: Zombies oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Call of Duty Mobile APK

    Call of Duty Mobile APK veya Google Play'den yüklenebilen popüler FPS oyunudur. Online mücadelelere katılmak için hemen Call of Duty mobil oyunu yükleyin.
  • Call of Duty: Warzone Mobile APK

    Oyunculara hızlı tempolu bir FPS deneyimi yaşatacak olan Call of Duty: Warzone Mobile APK, gerçekçi grafikleri ve mekanikleriyle mobil oyuncularla buluştu.
  • Call of Mini: Zombies 2

    Call of Mini: Zombies 2, Android platformunda en çok oynanan zombi oyununun devam oyunu.
  • Commando Call of Duty

    Commando Call of Duty bol aksiyon sunan bir savaş oyunudur.
  • Call of Duty Advanced Warfare

    Call of Duty Advanced Warfare uygulaması ile telefon ve tabletinizden klanlarınızı yönetebilir, klan savaşlarına katılabilirsiniz.
  • Call Of Warships: World Duty

    Call Of Warships: World Duty Android cihazlara tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bir deniz savaşı oyunudur.
  • Call of Duty: Global Operations

    Sevilen Call of Duty karakterleri bir arada