Call of Mini: Zombies 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
243 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Call of Mini: Zombies 2, Android platformunda en çok oynanan zombi oyununun devam oyunu.

Call of Mini: Zombies 2, Android cihazlarda en çok oynanan zombi oyunlarından Call of Mini: Zombies oyununun devam oyunu. Yepyeni karakterler, yeni silahlar, yeni boss zombiler ile karşılaştığımız ve görsel açıdan da iyileştiren oyunda yine tek başımıza ilginç görevlere katılıyor, tek vuruşta canımızın yarısını indiren dev zombilere karşı mücadele ediyoruz.

Android telefon ve tabletinizde tek başınıza ve diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz en zevkli zombi oyunu diyebileceğim Call of Mini: Zombies 2 oyununda yeni karakterlerle zombi avına çıkıyoruz. İlk bölümde karakterimizi nasıl kontrol edeceğimiz ve silahları nasıl kullanacağımız öğretiliyor. Tabii ki ilk oyunu oynadıysanız bu bölüm sıkıcı gelecektir ancak ilerlemek için ne yazık ki bu bölümü tamamlamak zorundayız. Günlük görevimizi tamamladıktan sonra asıl oyuna geçiyoruz. Harita üzerinde açık olan oyunlardan bazıları zombilerle çevrilen arkadaşımızı kurtarmak gibi özel görevler, bazıları zombi sürüsünün yanında dev zombilerle mücadele ettiğimiz boss bölümleri, bazıları da ödüller sunan günlük görevlerden oluşuyor. Haritadan dilediğimizi seçerek oyuna rahatlıkla dahil olabiliyoruz.

Çift silah kullanabilen 5 karakterle oynayabildiğimiz aksiyon dolu zombi oyununda değişmeyen tek şey oynanış olmuş. Karakterimizi yönlendirmek için sol analog tuşunu, nişan alıp ateş etmek için sağdaki tuşu kullanıyoruz. İkinci silahımız olan, toplu katliam yapabildiğimiz elektrikli testereyi de üzerine dokunarak kullanıyoruz.

Görevden göreve atlayarak kana susamış zombileri avladığımız oyunun tek eksi yanı silahların çabuk tükenmesi. Makineli tüfek, tabanca, bazuka hangi silahı kullanıyorsanız kullanın bir noktadan sonra bitiyor ve doldurmadığınız sürece -bölüm atlasanız dahi- aynı şekilde devam ediyorsunuz. Ayrıca ikinci silah olarak verilen testereyi de sürekli olarak kullanamıyorsunuz.

Erkan Calp

Call of Mini: Zombies 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
142 MB DOSYA BOYUTU

Call of Mini: Zombies 2, iPhone ve iPad'lerde oynanabilen popüler zombi oyununun devamı.

Call of Mini: Zombies 2, iOS tabanlı iPhone ve iPad cihazlarınızda hiçbir ücret ödemeden keyifle oynayacağınız bir zombi vurma oyunu. Çift silah kullanabilen zombi avcılarını yönettiğiniz oyunda sürpriz ödüller kazandıran günlük görevlerin yanında zombi avına doyacağınız boss bölümleri bulunuyor.

Mobil platformda milyonlarca oyuncusu bulunan Call of Mini: Zombies oyununun devamı niteliğinde hazırlanan Call of Mini: Zombies 2’de yeni karakterlerle yeni mekanlarda oynama şansı buluyoruz. Görsel olarak ta iyileştirilen (gerçek zamanlı aydınlatma efektleri) devam oyununda yine çeşitli görevleri tamamlıyor, çoklu oyuncu modunda diğer zombi avcılarıyla bir araya geliyoruz.

İkinci oyunun ilk bölümü de ilk oyunki gibi karakterimizi tanıma ve silahımı kullanma ile geçiyor. Kahraman zombi avcımızı nasıl kontrol edeceğimizi ve silahları nasıl kullanacağımızı öğreniyoruz. Zorunlu olarak tamamlamamız gereken bu bölümü geçtikten sonra görevler içeren bölümlere geçiş yapıyoruz. Harita üzerinden günlük görevleri, boss mücadelelerini, özel görevleri takip edebiliyoruz.

Aylık olarak yeni karakterlerin, silahların, bossların eklendiği oyunda yerden çıkan zombileri farklı şekillerde öldürebiliyoruz. Makineli tüfeğimizle veyahut elektrikli testeremizle üzerimize gelen zombileri teker tekere öldürüyoruz. Zombileri öldürürken kutulara da ara sıra bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü kutularda sağlık, mermi gibi hayat kurtaran öğeler çıkabiliyor.

Call of Mini: Zombies 2 Özellikleri:

  • 10 ölümcül silah
  • İkincil silahları olan 5 zombi avcısı
  • 10 korkulu zombi
  • Ekstra ödüller kazandıran günlük görevler
  • Kombo sistemi
  • Tempolu geçen özel görevler
  • Yeni bosslarla kapışma: Şef ve Ragbi oyuncusu
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Zombies

    Call of Mini: Zombies oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Call of Duty Black Ops Zombies

    Call of Duty Black Ops Zombies bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunudur
  • Call of Mini: Infinity

    Call of Mini: Infinity, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Call of Mini Dino Hunter

    Dinazorlara karşı savaşacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Age of Zombies

    Age of Zombies başarılı bir aksiyon oyunudur
  • Clash of Zombies 2: Atlantis

    Clash of Zombies 2: Atlantis mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Minigore 2: Zombies

    Minigore 2: Zombies yüksek kaliteye sahip bir aksiyon oyunudur