Camera GIF Creator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
437 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınız için GIF yapma uygulamasıdır.

GIF formatlı hareketli resim diyebileceğimiz dosyalar son zamanlarda çok popüler oldu. Neredeyse her sitede GIF görebilmeniz mümkün. Hatta Twitter bile artık twitlere GIF koyma özelliğini getirdi. O yüzden de bir çok GIF yapma uygulaması ve programı piyasaya çıktı. Bunlardan bir tanesi de Camera Gif Creator.

Camera Gif Creator uygulamasının temel amacı, kameranızı ya da önceden çekmiş olduğunuz ve galerinizde bulunan fotoğrafları kullanarak hareketli resimler yani GIF'ler yaratmak. Bu uygulama ile eğlenceli şeyler yapabilir, yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

Kamera uygulaması ile önce fotoğrafları çekebilir ve ardından saniyeler içinde GIF resminizin yaratılmasını sağlayabilirsiniz. Ya da galerinize gidip, fotoğrafları seçip GIF yarat diyerek de bunu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu dosyaları paylaşma ve silme imkanı da mevcut.

Eğer siz de Android cihazlarınızda kullanmak için bir GIF yapma programı arıyorsanız, bu uygulamayı denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gif creator

    Android cihazlar için GIF yapma uygulamasıdır.
  • GIF Camera

    Android telefon ve tabletlerinizin kamerasını kullanarak anında hareketli GIF dosyaları hazırlamak için bu uygulamayı denemelisiniz.
  • Fixie GIF Camera

    Android cihazlarınızda hemen video çekmek ve bunları kısa GIF animasyonlar haline getirmek için bu uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • Smart Video Creator

    Smart Video Creator, Android cihazlarınız ile çektiğiniz videoları düzenleme ve efekt ekleme gibi işlemler yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • GIF to Video

    Gif'leri video formatına çeviriyor.
  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • Video To GIF

    Video To GIF, Android telefon ve tabletleriniz üzerindeki videoları GIF formatına çevirebilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir video dönüştürme uygulamasıdır.