CamStar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,921 TOPLAM İNDİRME
20.3 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızla çektiğiniz fotoğraflara onlarca filtre ve efekt koymak isterseniz bu ücretsiz uygulamayı kaçırmayın.

CamStar uygulaması iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanmış bir fotoğraf efekt ve filtre uygulaması. Uygulamayı kullanarak içerisinde bulunanlar 45 canlı efektten istediğinizi kullanabilir, aynı zamanda bunları kombine edebilirsiniz. Uygulama içerisinde bulunan efektlerin adedi ve tipleri de her güncelleme ile artmakta ve değişmekte.

Direkt olarak kameranızla fotoğraf çekmeden önce efekti canlı olarak görme şansınız olduğu gibi hali hazırda fotoğraf galerinizde bulunan fotoğrafları da kullanabiliyorsunuz. İçerisindeki sayaç sayesinde ise efektlere kendinizi de dahil etme şansı bulabilirsiniz.

Elde ettiğiniz eğlenceli fotoğrafları ise Facebook, Twitter ve Tumblr gibi sosyal medya ağlarından yayınlamanın yanında e-posta hesabınızdan da paylaşabilirsiniz. Bahsettiğimiz efektler arasında resimlerinizi rengarenk hale getirebilecek olanlardan tutun da vintage uygulamalara kadar onlarca çeşit bulunmakta.

Çektiğiniz her efektli fotoğrafın otomatik olarak telefon albümünüze kaydedilmesini istemiyorsanız tek yapmanız gereken otomatik kaydetme seçeneğini devre dışı bırakarak kaydetmeleri manuel hale getirmek.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Animoto Video Maker

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan en kolay şekilde fotoğraf slaytlarını bu uygulama ile yaratabilirsiniz.
  • BubbleFrame

    BubbleFrame ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulamadır ve hem fotoğraf hem de video düzenlemeye imkan sağlamaktadır.
  • YouCam Fun

    YouCam Fun, iOS platformunda kullanılabilecek bir tür fotoğraf ve video filtreleme uygulamasıdır.
  • Mobli

    Mobli iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilen fotoğraf ve video paylaşma uygulamasıdır.