Çanak Okey Extra

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.4/5 ZİYARETÇİ
3,218 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!

Çanak Okey Extra, Facebook’ta oynanan popüler Canlı Çanak Okey oyununun mobil platforma uyarlanmış versiyonu. İster Facebook hesabınıza giriş yaparak kaldığınız yerden, arkadaşlarınızla, ister misafir olarak oynayabileceğiniz okey oyunu, çanak kırmalı ve seviye ilerlemeli. Sohbet ederken okey oynamanın keyfini süreceğiniz harika bir masa oyunu. Mobilde okey oynamayı seviyorsanız, milyonlarca okey severi buluşturan bu oyundan da keyif alacaksınız.

Facebook’ta oynanan popüler oyunlardan Canlı Çanak Okey’in mobil sürümü Çanak Okey Extra ismiyle karşımıza çıkıyor. Digitoy Games’in gerçek okey oynuyormuş gibi hissettiren masa oyunu, ücretsiz ve tüm Android telefon/tabletlerle uyumlu. Boş zamanlarınızda, molada, arkadaşınızı beklerken, toplu taşımada veya misafirlikte telefonda oynamayı seviyor ve pişti, tavla, batak, okey gibi oyunları ayrı bir seviyorsanız sadece gerçek insanların katıldığı ve canlı sohbet edebileceğiniz masalarda okey oynamanın keyfini yaşatan bu oyun oldukça hoşunuza gidecek. Online olduğundan oynadığınız süre boyunca internet bağlantınızın aktif olması gerekiyor.

Turnuvalar ve etkinliklerin de düzenlediği, ünlülerin de katıldığı Canlı Okey Çanak, 101 seviye, ayrı arkaplanlı 10 farklı oda, ücretsiz VIP okey hizmeti sunuyor.

Erkan Calp

Çanak Okey Extra

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,392 TOPLAM İNDİRME
25.5 MB DOSYA BOYUTU

Facebook'ta en çok oynanan okey oyunu mobilde!

Çanak Okey Extra, Facebook’ta 1 milyonu aşkın oyuncusu olan Canlı Çanak Okey oyununun mobil cihazlarda oynanabilir sürümü. Android ve iOS platformunda da en çok oynanan online okey oyunu olma özelliğini taşıyor. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz! İster Facebook hesabınızı bağlayıp Facebook arkadaşlarınızla birlikte ister giriş yapmadan, misafir hesabıyla oynayabileceğiniz gerçek okey oyunu.

Mobilde pişti, batak, tavla, okey oynamayı seven kişiler arasındaysanız Çanak Okey Extra oyununu indirmenizi isterim. iPhone/iPad’de dilediğiniz yerde keyifle oynayacağınız çanak kırmalı ve seviye ilerlemeli okey oyununda sadece gerçek kişilerin katıldığı masalar var. Çanak kırarak kazandığınız altınlarla masalara giriş yapıp gerçek okey severlerle birlikte sohbet ederek oynamanın keyfini sürüyorsunuz. Bu arada masalarda ünlülerle karşılaşma olasılığınız oldukça yüksek. Unutmadan, turnuva ve etkinlikler de sizi bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • Çanak Okey Plus APK

    Çanak Okey Plus APK, milyonların oynadığı sosyal bir okey oyunudur.
  • 101 Okey - İnternetsiz

    101 Okey - İnternetsiz Android: Ücretsiz çanak kırmalı ve seviye ilerlemeli internetsiz 101 Okey oyunu
  • Okey Extra

    Okey oynamayı sevenler Android için aradıkları uygulamayı bulamadıysa Okey Extra başarılı bir tercih olacaktır.
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • Oyunpark Okey Online

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Oyunpark Okey Online mobil oyunu, çevrimiçi olarak okey oyununu oynayabileceğiniz güzel bir masa oyunudur.
  • Okey Golden APK

    Okey Golden (APK), Android telefonlarda oynanabilen eğlenceli bir internetsiz/online okey oyunudur.
  • Okey Mini

    Okey Mini, okey severlerin hemen her yerde Android cihazları üzerinden okey oynamaları sağlayan bir okey oyunu.