Çanak Okey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49,777 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Sosyal bir ağ üzerinden sanal para ile oynadığınız Çanak Okey sayesinde asla okeye dördüncüyü aramak zorunda kalmayacaksınız.

Bir Türkiye klasiği olan okey oyunu, mynet aracılığıyla senelerdir internet üzerinden de oynanıyordu. Kıraathanelerde dördüncü oyuncuya son veren ve online ortamda tanımadığınız geniş bir oyun havuzuna kavuşturan bu sistem sonunda mobil cihazlara da ulaştı. Çanak Okey apk indir ile kullanıcılar Android, iOS ve Web platformunda eş zamanlı olarak okey oynayabilecekler. Eğlenceli yapısı ile ülkemizde sevilerek oynanan başarılı oyun, Türkçe dil desteğine sahip. Milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapan oyun yıllardır sevilerek oynanıyor.

Çanak Okey Apk Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Android, iOS ve Web sürümü,
  • Türkçe dil desteği,
  • Gerçek zamanlı oynanış,
  • Arkadaş ekleme,
  • Sohbet etme imkanı,

Android oyuncuları arasında çabuk rağbet görmeye başlayan Çanak Okey apk yükle kısa sürede kalabalık bir oyun kitlesine ulaştı. Kurallar bildiğiniz gibi, 52 taş, 4 ıstaka ve bir sürü yedek taşın kullanıldığı dinamiklere sahip olsa da ufak bir detaya değinmeden etmeyelim. Oyun oynarken ortaya konulan sanal para sayesinde puan kazanma şansınız oluyor ve adrenalin seviyesi de yükseliyor.

Sizin yerinizi alabilecek robot sayesinde işiniz çıktığında veya meşgul olduğunuz bir anda rakip oyuncuları bekletmeyeceksiniz.

Çanak Okey apk yükle sizi her defasında Facebook veya Mynet üzerinden oynama zahmetinden kurtarıyor. Artık istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde okey oynayabileceksiniz. Üstelik saat de tanımadan. Çünkü Çanak Okey apk'nın sunucularında 24 saat okey oynayan insanlar bulunuyor.

Öte yandan bilgisayarınızdan yapay bir hissiyat veren oyun alışkanlığını dokunmatik ekran sayesinde ortadan kaldırıyorsunuz. Mobil cihazınızda okey oynarken taşlarınızı elinizle seçip sürüklemek ayrı bir keyif. Buna ek olarak HD grafikler de basit bir oyunun yeniden derlenmesiyle ne kadar estetik olabileceğini de yüzümüze vuruyor.

Çanak Okey Apk İndir

Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Çanak Okey Apk, hem Google Play hem de App Store üzerinde milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Web platformunda da oldukça popüler bir konumda yer alan oyun, düzenli olarak aldığı güncellemeler ile içeriğini sürekli yenileyen oyun başarılı gidişatına devam ediyor. 

 

Alper Çetiner

Çanak Okey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,113 TOPLAM İNDİRME
22.4 MB DOSYA BOYUTU

Sosyal bir ağ üzerinden sanal para ile oynadığınız Çanak Okey sayesinde asla okeye dördüncüyü aramak zorunda kalmayacaksınız.

Türkiye'de oyun denince ilk akla gelen seçeneklerden biri olan Okey, sadece geleneklerden kalma bir masaüstü oyunu olmanın ötesine ulaşmasından çok zaman geçti. Flash pop-up ekranlarda bile hatrı sayılır milyonları peşinden sürükleyen bu oyunu mobil oyunda oynamak ise başlı başına bir keyif sunuyor. Kıraathanelerde dördüncü oyuncuyu arama derdi gibi bir şey kalmadı ve dijital platformda bu oyunu bize en güzel şekilde sunan örneklerinden bir tanesi de Çanak Okey.

iOS'a oyun çıktığı günden bu yana gelmesi an meselesi olan bir okey oyununu da seçerken bu oyunlar arasından en iyi olanlarını bilmekte fayda var. Çanak Okey kısa sürede kalabalık bir kitleye ulaşan ve online olarak dünyanın dört bir yanından tercih edilen bir oyun. Bildiğiniz gibi kurallar standart: 52 taş, 4 ıstaka, 2 okey, 2 yalancı okey ve değiştirmek için kullanılan taş desteleri. Oyun oynarken masaya koyabildiğiniz sanal para sayesinde puan olarak hesaplanan paracıklara konmanız ve başarınızı puan listelerinde paylaşmanız mümkün.

Başkalarıyla oynarken telefondan veya dışarıdan sizi rahatsız eden insanlar tarafından mı bölündünüz? Sizin için verili süreden sonra hamle yapabilen kendinize ait bir yapay zeka mevcut. Korkmayın, bu yapay zeka epey zeki.

Eskiden sadece Facebook veya Mynet üzerinden oynanabilen Çanak Okey, artık Android ve iOS için çıkan uygulamalar sayesinde sizin de cebinizde olacak. İstediğiniz zamanda yer farketmeksizin okey oynamanız mümkün. Gecenin bir saati uyanık olan kitleleri görseniz şaşırırsınız. 24 saat boyunca online olarak okey oynamanız gerçekten mümkün.

Bilgisayardan ve pop-up pencerelerinden oynanan okey ile tabletten oynayacağınız okey arasında ciddi bir fark var. Fare ile sürüklediğiniz taşlar yerinde parmaklarınızla gerçekleştirdiğiniz kontrol daha doğal bir oyun hissiyatı ve daha fazla keyif veriyor. Üstüne bir de HD grafiklerin eklendiğini belirtecek olursak, Çanak Okey ile kapışabilecek alternatiflerin sayısı oldukça azalıyor.

Alper Çetiner

Çanak Okey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10,122 TOPLAM İNDİRME

Çanak Okey, arkadaşlarınız ve diğer online oyuncular ile birlikte popüler masa oyunlarımızdan okeyin farklı bir versiyonunu oynama keyfi yaşayabileceğiniz eğlenceli bir oyun.

Çanak Okey, hem Mynet, hem Facebook hem de mobil versiyonları ile Android ve iOS cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir okey oyunu. İster online oyuncular ile isterseniz arkadaşlarınızı davet ederek oynayabileceğiniz oyun, güni çerisindeki ufak boşluklarınızı eğlence ile doldurmanızı sağlıyor.

Şık tasarımı ve kolay kullanımı ile oyuncuların zorlanmadan kolayca okey oynamasını sağlayan oyunda, amacınız tüm oyuncuların masaya yani çanağa koyduğu parayı kazanmak. Çanağı kırmak diye de buna deniyor. Sahip olduğunuz para miktarına göre oturabileceğiniz farklı masa türleri bulunuyor. Eğer kendinizi şanslı gününüzde hissediyorsanız yüksek miktarların döndüğü masalarda şansınızı deneyebilirsiniz.

Faebook üzerinde okey oynama keyfi sunan Mynet Çanak Okey, tamamen ücretsiz erişilebiliyor. Fakat oynamak için oyun parasına ihtiyacınız var. İlk girişe özel size verilen parayı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. İlk bonus dışında, günlük olarak ve diğer etkinlikler ile ekstra para kazanma şansınız da bulunuyor.

İllere göre kategorilendirilen masalar sayesinde bir gün İzmir'de, diğer gün İstanbul'da okey oynayabiliyorsunuz. Ayrıca bu illere giriş yaptığınızda yine farklı masalar bulunuyor. Oyun içinde oyunculara birbirileri ile sohbet etme imkanı sağlandığı için, daima kendinize yeni arkadaşlar edinerek daha eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Oyun ekranının altında bulunan sıralamada ise kendi arkadaşlarınızın, haftanın ve tüm zamanların en başarılı oyuncuları görebiliyorsunuz. Eğer iyi bir okey oyuncusu iseniz siz de bu listelerin başında yer alabilirsiniz. Çanak okey oynamak isteyen ziyaretçilerimize, Mynet Çanak Okey'i oynamalarını tavsiye ederim. Oyuna giriş yapabilmek için bir Facebook hesabınızın olması ve giriş yapılı olması gerekiyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • Çanak Okey Plus APK

    Çanak Okey Plus APK, milyonların oynadığı sosyal bir okey oyunudur.
  • 101 Okey - İnternetsiz

    101 Okey - İnternetsiz Android: Ücretsiz çanak kırmalı ve seviye ilerlemeli internetsiz 101 Okey oyunu
  • Okey Golden APK

    Okey Golden (APK), Android telefonlarda oynanabilen eğlenceli bir internetsiz/online okey oyunudur.
  • Okey Plus

    Okey Plus oynaması ücretsiz okey oyunudur. Facebook'taki milyonlarca kişi ve arkadaşlarınızla bedava okey keyfi için hemen Okey Plus yükleyin.
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • Okey - Peak Games

    Okey, Peak Games tarafından hazırlanmış Facebook hesabı üzerinden oynanan bir oyun.