Candy Crush Friends Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.4/5 ZİYARETÇİ
776 TOPLAM İNDİRME
226.8 MB DOSYA BOYUTU

Candy Crush Friends Saga, bilgisayar ve mobil cihazlarda (Android iOS) ücretsiz oynanabilen şeker patlatma oyunu

Candy Crush Friends Saga, bilgisayar ve mobilde oynanan popüler şeker patlatma oyunu. Candy Crush serisinin en yeni bulmaca oyunu yenilenmiş grafikleri, eğlenceli oyun modları ve arkadaşlarınızın da yardımıyla geçebileceğiniz yüzlerce seviye ile karşınızda. Candy Crush Friends Saga bilgisayara indirip oynamak için hemen yukarıdaki Candy Crush Friends Saga İndir butonuna tıklayın.

Candy Crush Friends Saga İndir

Serinin yeni oyununda arkadaşlarınız Candy Krallığı’nın dört bir yanına yayılmış durumda. Onları bulmak için üçlü eşleştirme bulmaca oyununa katılın.  Bu arkadaşların tatlı şeker kombinasyonları yapma ve engelleri aşmada siz yardım edecek benzersiz güçleri var! Şekerleri değiştirip eşleştirerek ödüller, arkadaşlar ve tatlı toplanabilir kıyafetlerin kilidini açın. Ne kadar fazla şeker toplarsanız gücünüz o kadar artar. Bu eğlenceli yeni Candy Crush bulmaca oyununda kurabiyeden çikolataya bir sürü leziz ödül sizi bekliyor. En sevdiğiniz oyun modları şimdi her zamankinden daha tatlı!

  • Geçilecek yüzlerce seviye: Yolculuğunuz boyunca birçok tatlı arkadaşla tanışacaksınız.
  • Şeker arkadaşlarınız her zaman yanınızda: Bölümleri geçmenizde size yardımcı olmaya hazırlar.
  • Seviyeleri tamamladığınız zaman Yeti ve arkadaşlarının danslarını izleyin.
  • Eğlenceli, yeni oyun modları: Kurabiyeleri çikolataya bandırın, ahtapot ve mamutları özgür bırakın.
  • Arkadaşlarınızı bir çıkartma albümünde saklayın ve kıyafetlerini değiştirin.
  • Üç boyutlu tatlı dünyaları keşfedin.
  • İnternetsiz de oynanabilir.

 

Erkan Calp

Candy Crush Friends Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,711 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Candy Crush serisinin en şeker oyunu

Candy Crush Friends Saga, Android özelinde değil, mobilde en çok indirilip oynanan şeker patlatma oyunu Candy Crush’ın yenisi. Yeni Candy Crush şeker oyunu, internetsiz oynama seçeneğiyle geliyor.

Her iki platformda da milyarlarca indirmeye ulaşan, küçük - büyük herkesi telefon başına kilitlemeyi başaran tek şeker oyunu Candy Crush’ın yeni sürümünde şeker krallığına dağılan arkadaşlarınızı bulmaya çalışıyorsunuz. Yepyeni karakterlerin dahil olduğu yüzlerce tatlı bölüm bizleri bekliyor!

King’in mobil oyun severleri ekrana bağlayan meşhur şeker patlatma oyunu Candy Crush’ın üstüne çıkan onlarca yapımdan sonuncusu Candy Crush Friends Saga. Android telefonunuza ücretsiz indirip ister online ister internetsiz oynayabileceğiniz yeni Candy Crush oyununda birbirinden tatlı şekerleri eşleştirerek şeker krallığında kaybolan arkadaşlarınızı bulmaya çalışıyorsunuz. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere uzun soluklu bu macerada tek başınıza değilsiniz. Zorlandığınız bölümlerde yardımınıza koşan, eşsiz güçlere sahip dostlarınız var. Yeti ve arkadaşları bulmacaları çözdükçe oyuna dahil oluyor. Kurabiyeleri çikolataya daldırma, mamutları özgür bırakma gibi çeşitli görevler içeren yeni oyun modları var.

Erkan Calp

Candy Crush Friends Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
506 TOPLAM İNDİRME
194.4 MB DOSYA BOYUTU

Lezzetli ikramlarla dolu yeni Candy Crush şeker oyunu

Candy Crush Friends Saga, mobilde 1 milyar indirmeyi geçen şeker patlatma oyunu Candy Crush’ın yenisi. Daha da çekici görseller, yeni oyun modları ve yardımcı sevimli karakterlerle bizleri karşılayan yeni Candy Crush şeker oyunu, internetsiz oynanabiliyor.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan üçlü eşleştirme oyununda şeker krallığına dağılan arkadaşınızı bulmak için uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Yüzlerce şeker bulmacayı çözmeyi hazır mısınız?

King’in her yaştan kişiyi telefona bağladığı şeker patlatma oyunu Candy Crush’ın son sürümü Candy Crush Friends Saga’da şeker patlatmaya devam ediyorsunuz. Bu sefer yanınızda eşsiz güçleri olan sevimli mi sevimli dostlarınız var. Kurabiyeyi çikolataya daldırma, mamut ve ahtapotları kurtarma gibi özel görevleri de içine alan yüzlerce şeker bölüm sizi bekliyor. Her zamanki gibi rengarenk, ağzınızı sulandıracak oyun alanında şekerleri eşleştirerek ilerliyorsunuz. Belli hamlede hedefinize ulaşmanıza çalışıyorsunuz. Bu arada yeni oyun daha da şeker. Kurabiye, reçel, çikolata ve lezzetli ikramlarla dolu bölümlerde oynarken bir şeyler atıştırma isteği duyabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Candy Crush Saga

    Candy Crush Saga, Windows 10 tablet ve PC'nize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme oyunu.
  • Candy Crush Soda Saga

    Candy Crush Soda Saga, popüler şeker eşleştirme oyunu Candy Crush'ın yeni modlarla zenginleştirilmiş sürümü.
  • Candy Crush Jelly Saga

    Candy Crush Jelly Saga, King'in popüler şeker oyunu Candy Crush'ın yeni modlar, karakterlerle süslenmiş son sürümü.
  • Homescapes

    Homescapes, mobil ve Windows PC'de popüler mini bulmacalar içeren 3'lü eşleştirme bulmaca oyunu.
  • Gardenscapes

    Gardenscapes, oynanış videosu sosyal ağlarda sıkça çıkan popüler bulmaca oyunu.
  • Unloop

    Zarif ve rahatlatıcı bir yapıya sahip olan Unloop, 150 seviyeye sahip bir bulmaca oyunudur.
  • Time Gap

    Time Gap içinde balon patlatma oyunu gibi mini oyunlar da bulunan bir gizli nesne bulma oyunu
  • Pepper Panic Saga

    Pepper Panic Saga oldukça eğlenceli bir renk eşleştirme oyunudur