Candy Crush Jelly Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,531 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Candy Crush Jelly Saga, King'in popüler şeker oyunu Candy Crush'ın yeni modlar, karakterlerle süslenmiş son sürümü.

Candy Crush Jelly Saga, King’in seri haline gelen ülkemizde de küçük - büyük herkesin oynadığı şeker oyunu Candy Crush’ın daha da renklendirilmiş versiyonu olarak tüm platfomlarda karşımıza çıktı.

Mobilin yanı sıra masaüstünde de web tarayıcınızı açmadan oynayabileceğiniz yeni Candy Crush oyununda amacınız jölelerin efendisi olarak gösterilen Jelly Queen’i yenmek. Tabii ki ona ulaşmak için yüzlerce bölümü geçmeniz gerekiyor. Jölelerle kaplı bölümlerde tüm jöleleri bitirine ve bölüm sonunda sizleri karşılayacak jöle canavarlarının kökünü kazıyana kadar durmak yok.

Jöleleri eritmenizi isteyen oyunda geçmekte zorlandığınız bölümleri güçlendiricilerden yardım alarak geçmeniz mümkün. Canınız bittiğinde de beklemek yerine Facebook arkadaşlarınızdan yardım isteme şansına yine sahipsiniz. Candy Crush olmazsa olmaz oyunlarınız arasında ise yeni modlar, karakterler, güçlendiriciler içeren yeni sürümünü oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Candy Crush Jelly Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9,817 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Candy Crush Jelly Saga, King'in Android platformuna çıkardığı yeni bulmaca oyunu.

Candy Crush Jelly Saga, her yaştan oyuncusu bulunan dünya genelinde popüler şeker oyunu Candy Crush’ın yeni modlar, karakterler eklenmiş ve daha da renklendirilmiş sürümü olarak karşımıza çıkıyor.

Seri haline gelen bulmaca oyununun yenisinde her tarafın jöle ile kaplandığı sevimli şeker canavarlarının yaşadığı bir yerde gözümüzü açıyoruz. 100’den fazla jöleli bölümün bulunduğu oyunda aynı şekerleri basitçe eşleştirmenin dışında da şeyler yapıyoruz. Bölüm sonlarında şeker canavarlarına karşı oynuyor, jöleyi sür ve puffer’ları kurtarma gibi eğlenceli, vaktin nasıl geçtiğini bizlere unutturan modları oynuyoruz.

Yeni karakterlerle farklı modlarda bizleri daha çok kendisine bağlayan yeni Candy Crush oyunu ücretsiz olarak geliyor ancak hamle sınırının önem kazandığı bölümlerde ilerlemek veya canımız bittiğinde süre beklemek yerine hızlıca başlamak için satın alım yapmamız gerekiyor.

Candy Crush Jelly Saga Özellikleri:

  • 100’den fazla jöleli bölüm
  • Yeni oyun modları ve karakterler
  • Görsel şölen yaşatan yeni güçlendiriciler
  • Bölüm sonu şeker canavarları
Erkan Calp

Candy Crush Jelly Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Candy Crush Jelly Saga, King'in iOS platformuna çıkardığı yeni bulmaca oyunu.

Candy Crush Jelly Saga, King’in tüm platformlarda popüler yediden yetmişe herkesi saran bulmaca oyunu Candy Crush’ın daha da renklendirilmiş sürümü ve iOS platformunda da ücretsiz olarak indirip oynayabiliyoruz.

King’in seri haline gelen şeker oyunu Candy Crush’ın eğlenceli ve basit oynanışının değiştirilmediği sadece yeni oyun modları, karakterlerin eklendiği sürümü diyebileceğim Candy Crush Jelly Saga’da bölüm sonlarında karşımıza şeker canavarları çıkıyor. Bölümü atlamak için onları da yenmemiz gerekiyor. Bölüm demişken 100’den fazla jöleli bölüm bulunuyor ve Facebook hesabımızı bağladığımızda klasik olarak canımız bittiğinde arkadaşlarımızdan yardım alabiliyoruz. Canın haricinde hamle sınırının önem kazandığı zorlu bölümlerde daha kolay geçmemiz için yeni güçlendiriciler konulmuş ancak bunlar da belli bir kullanımdan sonra eriyip bitiyor. Bu noktada da ne yazık ki satın alımlar devreye giriyor.

Candy Crush Jelly Saga Özellikleri:

  • Yüzlerce jöleli seviye
  • Yeni oyun modları (Jöleyi sür, Puffer'ları kurtar gibi ismi değişik eğlenceli modlar)
  • Yeni güçlendiriciler
  • Oynaması kolay, eğlenceli ustalaşması zor
  • Facebook entegrasyonu
Erkan Calp

Candy Crush Jelly Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
914 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Candy Crush Jelly Saga, King'in seri haline gelen popüler bulmaca oyununun sonuncusu.

Candy Crush Jelly Saga, her yaştan kişiyi kendisine bağlamayı başaran şeker oyunu Candy Crush serisinin son oyunu olarak Windows Phone platformunda da resmi olarak karşımıza çıkıyor. Bu sefer hedefimiz jöleleri sürmek.

Eşleştirme oyunları arasında üst sıralarda olan yediden yetmişe herkesin bağımlısı olduğu çapraz platform destekli şeker yeme oyunu Candy Crush’ın içerisinde yeni karakterlerin de yer aldığı yeni oyun modlarıyla ve güçlendiricilerle daha da zenginleştirilen sürümü Candy Crush Jelly Saga adıyla karşımıza çıktı. Adından da anlayacağınız üzere bu sefer şekerli değil jöleli bölümlerle uğraşıyoruz. 100’den fazla bölüm boyunca şeker dünyasının en tatlı karakterleriyle tanışıyor, bölüm sonlarında jöle canavarlarını yenmek için uğraş veriyoruz.

Oynanış olarak bir farklılık gözümüze çarpmadı. Yine aynı renkte olanları eşleştiriyoruz ve hamle sınırımız bulunuyor. Canımız bittiğinde de Facebook arkadaşlarımıza bildirim gönderiyoruz. Zorlandığımız bölümlerde güçlendiricileri kullanıyoruz. Ancak yeni modlar ve karakterlerle farklı bir oyunmuş hissiyatı vermeyi başarmışlar.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush Friends Saga, bilgisayar ve mobil cihazlarda (Android iOS) ücretsiz oynanabilen şeker patlatma oyunu
  • Candy Crush Soda Saga

    Candy Crush Soda Saga, popüler şeker eşleştirme oyunu Candy Crush'ın yeni modlarla zenginleştirilmiş sürümü.
  • Candy Crush Saga

    Candy Crush Saga, Windows 10 tablet ve PC'nize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme oyunu.
  • Papa Pear Saga

    Papa Pear Saga, King.com'un Windows platformuna ücretsiz çıkardığı yeni bulmaca oyunu.
  • Pepper Panic Saga

    Pepper Panic Saga oldukça eğlenceli bir renk eşleştirme oyunudur
  • Crush Online

    Crush Online bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Cross And Crush

    Cross And Crush, köpek balığı, örümcek gibi tehlikeli hayvanlarla karşı karşıya geldiğiniz aksiyon oyunu.
  • Font Candy

    Font Candy, resme yazı yazmak veya yazıya resim eklemek için kullanabileceğiniz en iyi Windows 8.1 uygulaması.