Candy Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Candy Maker'da birbirinden lezzetli şekerler, lolipoplar ve jelibonlar yapmaya çalışıyoruz.

Candy Maker, çocukların seveceği türden öğelerle zenginleştirilmiş bir oyun ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bu oyunda farklı karışımlar yaparak birbirinden renkli ve lezzetli şekerlemeler yapmaya çalışıyoruz. Yapabileceklerimiz arasında sopalı şekerler, lolipoplar, jelibonlar ve hatta baston şekerler var.

Ürün yelpazesi epey geniş olduğu için yapım aşamasında pek çok malzemeyle baş başa kalıyoruz ve hangisinden ne kadar koyacağımıza doğru karar vermemiz gerekiyor. Şeker yapmaya başladıktan sonra yapmamız gereken ilk şey doğru malzemeleri karıştırmak ve sonrasında ise bu malzemeleri pişirmek oluyor. Bu noktada en önemli şeylerden birisi de gerektiği kadar pişirmek. Fazla veya az pişmesi, şekerin kötü bir kıvama kavuşmasına sebep oluyor.

Pişirme işleminden sonra şekerimizi kalıplara döküyor ve şekillendiriyoruz. Şekillendirdikten sonra şekerleri dinlenmeye ve soğumaya bırakıyoruz. En sonunda da şekerler ortaya çıkıyor.

Renkli grafikler ve akıcı oyun yapısı ile akıllarda yer eden Candy Maker, çocukların uzun vakitler boyunca ellerinden düşüremeyecekleri bir oyun olmaya aday.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gummy Candy Maker

    Gummy Candy Maker, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde birbirinden farklı ve tatlı şekerler oluşturabilmeniz için özel olarak hazırlanan ücretsiz ve eğlenceli bir uygulamadır.
  • Dr. Panda Candy Factory

    Panda ile şeker fabrikasına giriyoruz.
  • Barbie Fashion Design Maker

    Barbie Fashion Design Maker çocuklara hitap eden bir giydirme oyunudur ve yüzlerce farklı kıyafet kombinasyonu içermektedir.
  • Fair Food Maker Game

    Fair Food Maker Game ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir yiyecek yapma oyunudur.
  • Crazy Dessert Maker

    Pasta ve tatlı yapmaya hevesli çocuklar için ücretsiz bir oyun olan Crazy Dessert Maker oldukça ilgi gören popüler bir uygulama.
  • The Powerpuff Girls Story Maker

    The Powerpuff Girls Story Maker, özellikle çocukların beğenerek oynayabileceği bir keşfetme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sago Mini Hat Maker

    Sago Mini Hat Maker (Şapka Yapımcısı), 2 - 5 yaş okul öncesi çocukların oynayabileceği şapka yapma oyunu.
  • Candy Crush Friends Saga

    Lezzetli ikramlarla dolu yeni Candy Crush şeker oyunu