Car Toons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Car Toons ilginç bulmacalar içeren bir mobil oyundur

Car Toons oyunculara zorlu ve eğlenceli bir oynanış sunan bir mobil fizik tabanlı bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Car Toons'da gangsterler tarafından istila edilmiş bir şehre konuk oluyoruz. Gangsterler şehrin her köşesini kaparken yolları kapatıyorlar ve insanlara zor anlar yaşatıyorlar. Onları durdurmak için ise Car Toons adlı kahraman araçlardan oluşan bir keip görevlendiriliyor. Polis araçları, itfaiye araçları ve ambulanslar gibi araçlardan oluşan bu ekibin görevi yolları kapatan gangster araçlarını ortadan kaldırmak. Biz de bu araçları kontrol ediyoruz ve maceraya atılıyoruz.

Car Toons'da temel amacımız gangster araçlarını uçurumlardan aşağı yuvarlamak, yanlarındaki patlayıcıları patlatmak ve üzerlerine ağır cisimlerin düşmesini sağlayarak onları yok etmek. Bu iş için onları araçlarımızla uçurum kenarlarına doğru sürüklüyor, köprü bacaklarını devirerek köprülerin üstlerine yıkılmasını ya da köprüden düşmelerini sağlıyoruz. Car Toons'un Angry Birds tarzı bir oynanışa sahip olduğu söylenebilir; fakat oyunda kızgın kuşlar yerine farklı araçlar yer alıyor ve farklı türde bulmacalarla karşılaşıyoruz.

Can Erdil Şentürk

Car Toons

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Car Toons arabaları kullanarak bulmaca çözmeye çalıştığınız bir mobil oyundur

Car Toons renkli 2 boyutlu grafiklere ve zorlu bulmacalara sahip olan bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir fizik tabanlı bulmaca oyunu olan Car Toons'da küçük bir şehrin güvenliğinden sorumlu olan kahramanları yönetiyoruz. Oyunumuzun hikayesi bu şehrin gangsterler tarafından ele geçirilmesiyle başlıyor. Gangsterler her köşeyi istila edip yolları kapatıyorlar ve şehri yaşanılmaz hale getiriyorlar. Bu gangsterleri ortadan kaldırmak ise Car Toons adlı ekibe düşüyor. Polis, itfaiye ve ambulans gibi araçlardan oluşan bu ekip oyun boyunca bulmacaları çözerek gangsterleri yok etmeye çalışıyor, bize de onları yönlendirmek düşüyor.

Car Toons'un Angry Birds'e yakın tarzda bir oynanışı var. Oyunda haritadaki kirişleri yıkarak gangster araçlarını patlatmaya, onları uçurum kenarlarından boşluğa sürükleyerek yok etmeye çalışıyoruz. Ayrıca varilleri patlatabiliyoruz ve bu sayede avantaj kazanabiliyoruz. Oyundaki bölümleri geçebilmek için farklı eylemleri birleştirmemiz ve bu sayede zincirleme reaksiyonlar oluşturmamız gerekiyor. Araçlarımızın sahip olduğu roket gücü, süper zıplama gibi süper yetenekler bazı bölümleri geçmemiz için gerekli öğeler arasında.

Car Toons içerisinde 100'den fazla bölüm bulabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Om Nom Toons

    Om Nom Toons, şeker canavarı Om Nom'un hikayelerini anlatan çizgi film izleme uygulaması.
  • Unblock Car

    Unblock Car, Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz keyifli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Car Logo Quiz

    Car Logo Quiz, 250'den fazla araba marka logosunu tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Looney Toons Dash

    Sevilen Looney Tunes karakterleri bu oyunda buluşuyor.
  • Car Games 3D

    Her türlü araba oyunu burada var.
  • Word Toons

    İngilizce kelimeler kullanarak çözebileceğiniz onlarca bulmacadan oluşan eğlenceli ve eğitici bir oyundur.
  • Car For Sale Simulator 2023 APK

    Car For Sale Simulator 2023 APK çok yönlü özelliklere sahip bir araba takas simülasyonudur.
  • City Car Driving APK

    City Car Driving APK, gerçekçi araba sürme simülasyon oyunudur. Kendi içinde birçok mod'da bulundurmaktadır.