Card Wars Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
977 TOPLAM İNDİRME
317 MB DOSYA BOYUTU

Card Wars Kingdom, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kart savaşları oyunu.

Card Wars Kingdom Türkçe adıyla Kart Savaşları Krallığı, Cartoon Network’ün oyunu olmasıyla çizgi film stili görsellere sahip kart oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye (tabii ki de satın alım sunuyor) açılan oyunda her biri kendine has yeteneklere sahip birbirinden ilginç görünümlü kahramanların yerine geçiyor ve favori yaratıklarımızı karşı karşıya getiriyoruz.

Online oynanabilen kart oyunları arasında yer alan ve yetişkinlerin de keyif alarak oynayabileceği bu oyunda yaratıklardan oluşan takımımızı kurup krallığın hakimi olmak adına kart savaşlarına katılıyoruz.

İlginç isimlere sahip olduklarından isimlerini es geçeceğim karakterlerden her birinin kendine has ve güçlü kartı bulunuyor. Karakter seçimimizi yapıp oyuna geçtiğimizde ilk olarak yazı tura atılıyor. Ardından kartlarımızı stratejik şekilde oyun alanına sürüyor ve hamlemizi yapıyoruz. Karşılıklı kart sürmeyle devam eden savaş ortamında tek bir yaratık kalana dek ayrılamıyoruz. Zaferle sonuçlanan her savaş sonrasında sadece sıralamamız değil; gücümüz de artıyor.

Erkan Calp

Card Wars Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
425 MB DOSYA BOYUTU

Card Wars Kingdom, Cartoon Network'ün iOS platformuna ücretsiz çıkardığı kart savaşları oyunu.

Card Wars Kingdom, iPad’de oynanması gerektiğini düşündüğüm online kart savaşı oyunları arasında.

Cartoon Network’ün imzasını taşıyan ancak yetişkinlerin de keyif alarak oynayabileceği düzeyde bir oyun olarak gördüğüm Kart Savaşları Krallığı’nda yaratıklardan oluşan takımımızı oluşturup krallığın hakimi olmak için savaşıyoruz.

Oyunda seçebildiğimiz çok sayıda karakter var ve her karakterin kendine has güçlü kartları bulunuyor. Favori karakterimizi seçip doğrudan savaşmaya başlıyoruz. Her kart oyununda olduğu gibi kartlarımızı stratejik olarak savaş alanına konumlandırıyoruz. Savaş alanına sürdüğümüz kartlar ufak dokunuşumuzla birlikte hareketlenmeye başlıyor ve rakibin tek kartı kalmayana dek mücadelemizi sürdürüyoruz. Unutmadan, yaratıkları birleştirerek güçlerini artırma şansına da sahibiz.

Günlük mücadelelerin de olduğu oyun iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmış ve satın alım yapmadan da ilerleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Card Wars

    Card Wars, birbirinden farklı bölümlerde yapacağınız kart savaşlarını kazanmak için çabalayacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android kart oyunu.
  • Kingdom Wars APK

    Kingdom Wars APK Android için kule savunma oyunudur. Hızlı kule savunma oyunlarından Kingdom Wars'da orklara karşı kalenizi savunuyorsunuz.
  • Kingdom Defense: Castle Wars

    Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Card Crawl

    Card Crawl keyifli bir mobil kart oyunudur
  • Card Thief

    Card Thief, Android cihazlarda gizliliğe dayalı oynanan kart oyunu.
  • Eternal Card Game

    Eternal Card Game mobil oyunu, Android tabanlı mobil cihazlardan sıkılmadan oynayabileceğiniz bir tür kart oyunudur.
  • Card Monsters

    Card Monsters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Cobra Kai: Card Fighter

    Netflix'in en çok izlenen dizilerinden Cobra Kai mobil oyun olarak karşımızda! Cobra Kai: Card Fighter, Android Google Play'de!