Çarpışan Araba Yarışı 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,396 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Arabaları parçalayacağız.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan Çarpışan Araba Yarışı 3D tamamen ücretsiz olarak oynanabilen bir oyundur.

Italic Games’in mobil oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkan Çarpışan Araba Yarışı 3D ile bizleri aksiyon ve eğlence dolu birbirinden farklı sahneler bekliyor. Oldukça hoş grafik açıları ile bizlere eğlence dolu anlar sunan mobil oyunda amacımız karşımıza çıkan araçlara çarparak onları parçalamak olacaktır.

Ayrıca buna ek olarak birbirinden farklı araçların yer aldığı mobil yapımda oyuncular araçlarına farklı ekipmanlar takabilecek ve rakiplerine karşı mücadele edebilecekler. Örneğin oyuncular rakiplerine karşı araçlarına döner testere takarak rakip araçları daha kolay ve hızlı bir şekilde parçalayabilecekler. Çoklu olarak dünyanın çeşitli yerlerinden aksiyon severleri biraraya toplayan yapım tamamen farklı 3 oyun moduna sahip.

Gerçekçi 3D grafik modu ile oyun içerisinde araçlarımızı modifiye edecek ve mücadelelere hazırlayabileceğiz. 1 milyonun üzerinde bir oyuncu kitlesine hitap eden başarılı yapım aldığı yüksek inceleme puanları ile de alanında yükselişe geçmiştir.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Russian Rider Online APK

    Russian Rider Online APK Android araba yarışı oyununda Rus arabalarla yarışlara katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunları seviyorsanız oynamalısınız.
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Race Master 3D APK

    33 farklı seviye ve eşsiz haritalarla karşımıza çıkan Race Master 3D APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunudur.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Hırsız Polis 3D Araba Oyunu

    Hırsız Polis 3D Araba Oyunu, araba yarışı oyunu severlerin Android cihazları üzerinde oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir hırsız polis oyunudur.
  • Forza Street Mobile

    Forza Street Mobile İndir (Android): Forza mobil oyunu indirin, online yarışlara katılın!