Cartoon Network Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Mini oyunlar ve çizgi filmlerle harika bir çocuk uygulaması

Cartoon Network Arcade, çocuklar için mini oyunlar ve çizgi filmler içeren ücretsiz bir mobil uygulama. En çok izlenen çizgi film kanallarından Cartoon Network’ün hazırladığı uygulama, sevilen tüm çizgi film karakterlerini, kahramanları bir araya getiriyor. Her hafta yeni oyun, figür, etkinliklerle içeriği güncelleniyor.

Teen Titans GO!, The Amazing World of Gumball, Steven Universe, Ben 10, Craig of the Creek ve diğer Cartoon Network çizgi filmlerinde oynayan karakterleri bir araya toplayan bir uygulama Cartoon Network Arcade. Pinyataları parçalama, gökkuşağını yumruklama, futbol trollerini tekmeleme ve daha birçok ücretsiz oyun bulunuyor. Mini oyunların yanı sıra çizgi filmler var. Cartoon Network’ün en çok izlenen çizgi filmlerini izleyerek karakterleri topluyorsunuz.

 

Erkan Calp

Cartoon Network Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
215.5 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli oyunlar ve çizgi filmler

Cartoon Network Arcade, Beast Boy, Gumball, Unikitty, Garnet, Four Arms ve sevilen diğer Cartoon Network karakterlerinin yer aldığı, mini oyunlar ve çizgi filmler içeren bir mobil uygulama. Popüler çizgi film kanalının iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı çocuk uygulamasının içeriği her hafta yeni figürler, etkinlikler, aktivitelerle yenileniyor.

En çok izlenen çizgi film kanallarından biri olan Cartoon Network’ün yeni uygulaması Cartoon Network Arcade’de oyunlarla çizgi filmler bir araya getirilmiş. Teen Titans GO!, The Amazing World of Gumball, Steven Universe, Ben 10, Craig of the Creek ve daha nice Cartoon Network çizgi filminin yanı sıra pinyata parçalama, gökkuşağı yumruklama, futbol trollerini tekmeleme gibi ilginç isimli eğlenceli bir sürü oyun bulunuyor. Her oyun sonunda yeni figürlerin kilidi açılıyor.

Cartoon Network Arcade Özellikleri

  • Çizgi filmleri izleyerek sevilen karakterleri toplayın.
  • Kazanmak için oynayın.
  • Koleksiyonunuzu oluşturun.
  • Tüm favorileriniz burada!
  • Sürekli güncel içerik

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cartoon Network Games

    Cartoon Network Games (İndir): Çocuklar için ücretsiz ve internetsiz Android oyunları
  • Emocan Çocuk

    Turkcell Emocan Çocuk: Çocuğunuz için eğitici, öğretici oyunlar, çizgi filmler ve fazlası
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Cartoon Network Anything

    Çocuklarınızı hem eğlendirecek hem de eğitecek bu oyun paketinde Cartoon Network kanalının sevilen karakterleri ve animasyonları var.
  • Teeny Titans

    Teeny Titans, Cartoon Network kanalında yayınlanan Teeny Titans GO! dizisinin mobil oyunu.
  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • TRT Keloğlan APK

    TRT Keloğlan, TRT Çocuk kanalında çizgi film olarak ta yer alan ücretsiz Android oyunu.
  • My Town Hotel APK

    My Town Hotel APK, 3 - 13 yaş aralığında çocukların kendi başlarına ve ebeveynleriyle oynayacağı otel macera oyunu. Çocuklar için tatil oyunu oynaması ücretsiz!