Casanova Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Casanova Knight, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve prensese ulaşma yolunda büyük bir maceraya atılacağınız keyifli bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlardan oynanabilen Casanova Knight mobil oyunu, Venedik’te çapkın bir şövalyenin macerasına eşlik edeceğiniz son derece eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Casanova Knight mobil oyunu kaliteli grafikleri ve temaya uygun müzik seçimleriyle tam bir Venedik atmosferi yaratmayı başarmış. Çapkın bir şövalye olarak prenseslere ulaşmak için sürekli kuleye tırmanacaksınız.

Kuleye tırmanışınız esnasında birçok tehlike de sizi bekliyor olacak. Gardiyanlar ve dikenli balkonlara dikkat etmelisiniz. Tırmanış mekaniği ile efsane oyun Ice Tower’ı andıran Casanova Knight mobil oyununda kontroller de oldukça basit. Zaten tek yapmanız gereken zıplamak iken ekrana dokunarak zıplıyor ve ekrana uzun basılı tutarak da daha yükseğe zıplıyorsunuz. Prensesleri ise oyunda kontrol noktaları olarak düşünün. Yani takıldığınız bir yerde en son öptüğünüz prensesin olduğu yerden başlayacaksınız. Hız ve beceri isteyen Casanova Knight mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Casanova Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Casanova Knight, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve Venedikli şövalyenin çapkınlık uğruna giriştiği macerayı yöneteceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Casanova Knight mobil oyunu, Venedik’in çapkın şövalyelerinden biri olarak prenseslere ulaşmaya çalışacağınız keyifli bir aksiyon oyunudur.

Casanova Knight mobil oyununda ilk olarak göze çarpan oynanış mekaniğinin efsaneler arasında adını yazdıran Ice Tower oyununa çok benzemesi. Zira tıpkı Ice Tower’da olduğu gibi kaldırım tarzı platformlara kendinizi zıplayarak atmaya çalışıyorsunuz. Oyunda tek hareket tekniği zıplamak olması üzerine kontroller de oldukça basit tutulmuş. Ekrana kısa süreli dokununca kısa zıplıyor ve uzun süreli dokunduğunuzda daha yükseğe zıplıyorsunuz.

Casanova Knight mobil oyununda müziklerle ve seçilen objelerle Venedik atmosferi başarıyla yansıtılmış. Prenseslere ulaştıkça oyunda başlangıç noktaları da güncelleniyor. Yani öldüğünüzde en son uğradığınız prensesin olduğu yerden doğuyorsunuz. Ayrıca yol boyunca karşınıza zorlu engeller çıkacak. Dikenli balkonları ve gardiyanları atlatmalısınız. Büyük keyif alarak oynayacağınız Casanova Knight mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow Knight

    Shadow Knight Android oyununda karanlıkla savaşıyorsunuz.
  • The Worst Knight

    The Worst Knight, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Knight For Hire

    Knight For Hire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Arcane Knight

    Arcane Knight mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mech Knight

    Mech Knight, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Spinner Knight

    Spinner Knight, dövüşçü karakteriniz ile birlikte etrafınızı saran düşmanları püskürtmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Cube Knight: Battle of Camelot

    Cube Knight: Battle of Camelot kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • Soul Knight APK

    Mobil cihazlarınızda roguelite nişancı deneyimi yaşayabileceğiniz Soul Knight APK'da, karanlık zindanlara inin ve düşmanları alt edin.