Castle of Burn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Castle of Burn, zindanlara girip yaratıklarla savaştığınız aksiyon yüklü mobil macera oyunu.

Castle of Burn, hareketli macera oyunlarından keyif alanların kaçırmaması gereken bir yapım. Görsel efektlerle zenginleştirilmiş yüksek kalitede grafik ve bağımlılığı sağlayan sesler eşliğinde soluksuz oynayacağınız iki boyutlu aksiyon – macera oyunu.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan yapımda Blue adında bir kadın savaşçı, Elsa adında bir büyücü ve Rena adını taşıyan krallığımızın sonsuza dek alevler içinde kalmasına vesile olan özel güçlere sahip biri var. Ana karakterler üçü ancak sadece Blue ve Elsa’yı kontrol edebiliyoruz. Ortalarda gözükmeyen Rena’yı bularak alev lanetini ortadan kaldırmak görevimiz.

Rena’yı bulmak için gizemli taşları kullanarak zindanlara giriş yapmamız gerekiyor. Aralarında tek gözlü garip yaratıklar, örümcekler, ejderhaların da yaşadığı 9 zindanın hepsine girmemiz şart. Karşı karşıya geldiğimiz çeşitli şekillerde 60 tür yaratık ve bunları öldürdüğümüzde çıkan boss dediğimiz ölmek bilmeyen tür var. Kullanabildiğimiz silah sayısı ise 11.

Erkan Calp

Castle of Burn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
733 MB DOSYA BOYUTU

Castle of Burn, zindanlarda geçen yaratıklı aksiyon dozu yüksek macera oyunu.

Castle of Burn, fantastik dünyada geçen aksiyon – macera oyunlarından keyif alanları ekran başına kilitleyeceği düşündüğüm kaliteli bir yapım. Yüksek kalitede grafiklere sahip olan oyun hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunuyor. Yaratıklarla savaşma üzerine kurulu oyunları seviyorsanız ücretsiz iken kaçırmayın derim.

Oyun bir hikaye üzerine kurulmuş ancak hikayeye detaylıca girmek istemiyorum. Savaşmamızın nedeni; sonsuza dek sürecek alev lanetinden kurtulmak. Bunun için krallığımızı alevler içerisinde bırakan özel güçlere sahip kardeşimiz Rena’yı bulmamız gerekiyor. Tek gözlü çirkin canavarların, ejderhaların yaşadığı 9 zindandan birinde kardeşimiz. 99 seviye boyunca farklı türde yaratıklarla (boss’lar da var) savaşıyoruz.

Krallığımızı kurtarmak adına girilmedik zindan bırakmadığımız oyunda oldukça dar bir alanda savaşıyoruz. Sağımızdan solumuzdan sürekli bir şeyler çıkıyor. Kaçış noktalarımız olmadığından silahlarımızı ustaca kullanarak tüm gücümüzü sergilememiz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Burn

    Düşman kalelerini yıkın ve kahramanlarınızı zafere götürün.
  • Burn Zombie Burn THD

    Burn Zombie Burn, ölümsüz zombileri çıtır çıtır yaktığınız bir aksiyon oyunudur.
  • Castle of Illusion

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Death Race:Crash Burn

    Death Race:Crash Burn aksiyon dolu bir yarış oyunudur
  • Age of Empires Castle Siege

    Age of Empires: Castle Siege mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Castle Of Awa

    Castle Of Awa, günün yorgunluğundan uzaklaşarak kendinizi dinlendirebileceğiniz güzel bir bulmaca oyunudur.
  • Stickman 3D: Defense of Castle

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Stickman 3D: Defense of Castle mobil oyunu üç boyutlu çöp adam şeklindeki karakterle kalenizi savunacağınız bir simülasyon oyunudur.
  • Rogue Castle: Roguelike Action

    Rogue Castle: Roguelike Action mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur