Castle of Illusion Starring Mickey Mouse

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,800 TOPLAM İNDİRME
470 MB DOSYA BOYUTU

Castle of Illusion Starring Mickey Mouse klasik platform oyununun Windows 8.1 için elden geçirilmiş halidir

Castle of Illusion Starring Mickey Mouse günümüzden yıllar önce Sega'nın oyun konsolu Sega Genesis için yayınlanan başarılı bir platform oyunuydu.

Aradan geçen zamanın ardından Disney bu güzel oyunu Windows 8.1 işletim sistemi için yeniden yarattı ve oyunseverlerin beğenisine sundu. Oyunun grafikleri çok daha kaliteli hale geldi ve yeni bölümler oyuna eklendi.

Castle of Illusion Starring Mickey Mouse'da Disney'in en ünlü kahramanlarından olan Mickey Mouse oyunun ana kahramanı olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda herşey kötü kalpli cadı Mizrabel'in Mickey'nin kız arkadaşı Minnie'yi kaçırmasıyla başlıyor. Mickey'de bunun üzerine Minnie'yi kurtarmak için Castle of Illusion'a yolculuk ederek ölümcül engellerle karşılaşıyor.

Castle of Illusion Starring Mickey Mouse'da Mickey büyülü ormanlara yolculuk ederek saldırgan oyuncaklarla savaşmakta. Ayrıca yaşayan kitapların oluşturduğu büyülü labirentler kahramanımızın yolunu kaybetmesi için çabalamakta.

Castle of Illusion Starring Mickey Mouse oyunculara yenilenmiş HD kalitede 3 boyutlu grafikler sunmakta. Oynanış olarak klasik eğlenceyi koruyan oyun bu türdeki en iyi oyunlardan biri.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Of Alchemists

    Castle Of Alchemists ile hem kalenizi savunun hem de akın akın gelen düşmanlarla savaşın.
  • Age of Empires Castle Siege

    Age of Empires Castle Siege, Windows 8 tablet ve bilgisayarlarda ücretsiz olarak oynanabilen popüler strateji oyunudur.
  • Madcap Castle

    Madcap Castle, Gameboy dönemindeki retro oyunları hatırlatan bir platform oyunu
  • Nature Illusion Studio

    Resimlerinize biraz hareket gelmesini istiyorsanız Nature Illusion Studio ile resimlerinizi seyrine doyum olmayan çalışmalara çevirebilirsiniz.
  • Where's My Mickey?

    Where's My Mickey?, Windows 8 üzeri cihazınızda oynayabileceğiniz bulmaca türünde bir Disney oyunu.
  • Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory

    ET:QW Quake'ten aşina olduğumuz Global Defence Force (GDF, bildiğimiz dünyalılar, insan) ile Strogg kuvvetleri arasındaki savaşı konu alan nefes kesen bir macera oyunu.
  • Weave 3D

    Bir tünel içerisinde uzay geminizdesiniz. Karşınıza çıkan engelleri hızınız ve çevikliğiniz ile atlatmaya hazır mısınız? Sizi kemerlerinizi bağlayıp küçük, eğlenceli ve ücretsiz Weave 3D oyunu ile mouse kullanma becerinizi ölçmeye
  • Free Mouse Clicker

    Free Mouse Clicker, otomatik fare tıklamaları yapmak için geliştirilen ücretsiz ve oldukça kullanışlı bir programdır.