Cat Knight Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Cat Knight Story, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon platform oyunu.

Cat Knight Story, tuzak ve yaratıklarla dolu tehlikeli zindanda prensesi kurtarmak için bulunduğumuz aksiyon yüklü bir platform oyunu. Retro görselleriyle eski oyuncuların daha çok ilgisini çekeceğini düşündüğüm oyunda 12 seviye boyunca yanlarında bebek gibi kaldığımız devasa yaratıklarla karşılaşıyor, kritik noktalara yerleştirilmiş tuzakları aşmaya çalışıyoruz.

Neden ve kimler tarafından kaçırıldığını bilmediğimiz prenses için zindanda bulunan sevimli bir kedi şövalyenin yerine geçtiğimiz oyunda hem hızlı ve hem de etkili olmamız gerekiyor. Etrafımızda istemediğimiz kadar engel teşkil eden tehlikeli platform ve bizi yemek için bulunan yaratık mevcut. Daha da kötüsü ilerlediğimiz platform hep düz şekilde gitmiyor. Bazı bölümlerde yukarı doğru çıkıyor, bazı bölümlerde duvarlardan sekerek yolumuza devam ediyoruz. Yol demişken sol üst köşeden bölümü tamamlamak için ne kadar yolumuz kaldığını görebiliyoruz. Bölüm sonlarında da ortadaki bardan savaştığımız yaratığın gücünü takip edebiliyoruz.

Erkan Calp

Cat Knight Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Cat Knight Story, tuzak ve yaratıklarla dolu zindanda geçen aksiyon platform oyunu.

Cat Knight Story, retro platform oyunlarından keyif alıyorsanız kesinlikle iOS cihazınıza indirip oynamanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Görsel açıdan günümüz oyunlarının kalitesine yaklaşamasa da zamanın nasıl geçtiğini unutturacak kadar eğlenceli bir oynanış sunuyor.

12 bölüm içeren (bölüm sonlarındaki yaratıklar oldukça zorluyor) aksiyon platform oyununda klasik bir hikayenin içerisine dahil oluyoruz. Kurtarılmayı bekleyen prenses için türlü zorlukların üstesinden gelmek zorunda olan kedi şövalye tuzak ve yaratıkların yaşadığı zindanda bir yandan hayatta kalma mücadelesi verirken, diğer yandan prensese yaklaşmaya çalışıyor. Zindanın her bir noktası tuzakla çevrili olduğundan ve olmadık zamanda yaratıkların çıkması yetmezmiş gibi bölüm sonunda devasa yaratıkların çıkması işimizi oldukça zorlaştırıyor.

Tek parmakla rahatlıkla oynanış sunan kontrol sistemine sahip oyun basit bir arayüz sunuyor. İlerleme durumumuzu ve öldürdüğümüz yaratıklardan gelen puanı sol üstten, kalan canımızı ve bölüm sonu yaratığının canını orta üstten, altınlarımızı sağ üstten takip ediyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic Cat Story

    Magic Cat Story, her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir eşleştirme oyunu.
  • LEGO Nexo Knight: Merlok

    LEGO Nexo Knight: Merlok mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Knight And Magic

    Knight And Magic, anime savaşçıları kontrol ettiğiniz online macera, mmorpg oyunu.
  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • King’s Knight

    King’s Knight, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen, otuz yıl sonra yeniden oyun dünyasına kazandırılmış sürükleyici bir tür rol yapma oyunudur.
  • One Epic Knight

    One Epic Knight kaliteli grafiklerle donatılmış bir Android oyunudur
  • Knight Fever

    Knight Fever, karakterinizle birlikte düşmanları geçmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Wind-up Knight

    Wind-up Knight yüksek eğlence sunan bir platform oyunudur