Catapult King

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
251 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Catapult King, prensesi kurtarmak uğruna mancınığınızla ejderhalara, şövalyelere karşı savaştığınız, kale duvarlarını yıkmaya çalıştığınız bir Windows 8.1 oyunu.

Catapult King, Windows 8.1 üzeri dokunmatik ekranlı tablet veya klasik bilgisayarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu. Renkli grafiklere sahip oyunda ejderhalar tarafından ansızın kaçırılan prensesi canı pahasına kurtarmaya yemin etmiş bir kralı kontrol ediyorsunuz. Aksiyonun hiç eksik olmadığı oyunda amacınıza ulaşmak için kullanabileceğiniz tek silah ise mancınık.

Ödüllü beceri oyununda yüksek surlarla çevrili kaleleri aşmaya çalışıyor, kimi zaman ejderhalarla kimi zaman da acıma duygularını yitirmiş şövalyelerle karşı karşıya geliyorsunuz. Hedefiniz esir tutulan prensesi bulunduğu tehlikeli yerden kaçırmak. Tabii ki bu çok basit değil. Her ne kadar kral unvanına sahip olsanız da mancınıktan başka hiçbir silah kullanamıyorsunuz.

Kale duvarlarını yıkmak, ateş püskürten ejderhaların iflahını kesmek, şövalyeleri öldürmek için kullandığınız mancınıkları bölüm geçtikçe geliştirebiliyorsunuz. Başarıyla tamamladığınız her bölüm sonrası sihir veriliyor. Sihirleri de sadece mancığınızın vuruş etkisini attırmak başka bir deyişle daha ölümcül vuruşlar yapmak için kullanabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra savaş esnasında oldukça işinize yarayacak, mancığınızla entegre olan birkaç güçlendirici de mevcut.

100’e yakın bölüm sunan yani uzun zamanlı oynanış sunan oyunun tek beğenmediğim yanı fiyat etikleti oldu. Her ne kadar deneme sürümü mevcut olsa da tamamen ücretsiz yapılabilecek bir oyun ki Android platformunda ücretsiz. “Fiyatını hak ediyor mu?” derseniz evet ama insan yine de diğer platformda ücretsiz olan oyunun başka platformlarda neden ücretliye dönüştürüldüğünü sormadan da edemiyor.

Erkan Calp

Catapult King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,192 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Catapult King adlı eğlenceli Android oyununda amacınız mancınıkla hedeflerinizi yerle bir etmek.

Catapult King Android cihazlar için geliştirilmiş 3 boyutlu, eğlenceli ve fantastik bir oyundur.

Oyunda kendi mancınığınızı kontrol ederek karşımıza çıkan kaleleri ve ejderhaları yokederek prensesi kurtarmaya çalışıyoruz.

Seviyeleri tamamladıkça mancınığımıza ekstra özellikler ekleyebileceğimiz sihir puanları kazanıyoruz.

Catapult King'de kendi yeteneklerinizi test etmenize olanak tanıyan zorlu 96 seviye bulunmaktadır.

Can Çevrim

Catapult King

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
537 TOPLAM İNDİRME
49.7 MB DOSYA BOYUTU

Catapult King adlı oyun ile iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinden mancınıkların kralı olmaya hazır mısınız?

Catapult King iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlar için geliştirilmiş 3 boyutlu, eğlenceli ve fantastik bir oyundur.

Oyunda kendi mancınığımızı kontrol ederek karşımıza çıkan kaleleri ve ejderhaları yokedeceğiz. Görevleri sırayla bitirerek prensesi kurtarmaya çalışacağız.

Seviyeleri tamamladıkça mancınığımıza ekstra özellikler ekleyebileceğimiz sihir puanları kazanıyoruz.

Catapult King'de kendi yeteneklerinizi test etmenize olanak tanıyan zorlu 80 seviye bulunmaktadır.

Can Çevrim

Catapult King

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Catapult King, mancınıkla kaleleri, şövalyeleri, ejderhaları aşmaya çalıştığınız bir Windows Phone oyunu.

Catapult King, kendi hazırladığımız mancınıklarla dev kaleleri yıkmaya çalıştığımız beceri türünde bir Windows Phone oyunu. Yüksek kalitede detaylı ve renkli görsellerinin yanı sıra basit lakin saran oynanışı ile öne çıkan yapımda kaçırılan prensesi kurturmak için mücadele ediyoruz. Ejderhalarla, şövalyelerle dolu şehirde kendimizi tehlikeli aksiyonların içerisine atıyoruz.

Milyonlarca oyuncuya ulaşmış ödüllü mobil oyunlardan biri olan Catapult King, son olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor. Ücretli ve deneme sürümü olarak indirilmeye sunulan oyunda engelleri aşmak için kullanabileceğimiz tek silah mancığımız. Tamamen kendi tasarımımız olan mancığını kullanarak yüksek ve sağlam duvarlarla örülmüş, ilk bakışta yıkılmaz gibi görünen kaleleri yerle bir etmeye çalışıyoruz. Mancığımızla yol almaya başladığımızda karşımıza çok sayıda engel çıkıyor. Ateşiyle bizi cayır cayır yakacak ejderhalar, şövalyaler karşılaştığımız engeller arasında. Tüm bu engellerle çarpışmamızın sebebi ise bir prenses.

Eğitimli ejderhalar tarafından kaçırılan güzeller güzeli prensesi kurtarmak için uğraş verdiğimiz oyunda farklı farklı silahlar yerine tek bir silah elimize veriliyor. Sadece mancığımızı kullanarak kale, ejderha ve diğer engelleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Oyunun ilk başında verilen mancınık çok etkili olmadığından amacımıza ulaşmamız uzun sürüyor. Neyse ki oyunda seviye atladıkça sihir kazanıyor ve sihirlerimizi mancığımızı geliştirmek için kullanabiliyoruz.

Catapult King, kısa süreliğine oynandığında keyif veren yapımlar arasında. Görsel olarak ta çok başarılı lakin düşük donanımlı cihaza sahipseniz kasma sorunuyla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca oyunun tamamen ücretsiz olmadığını, deneme sürümüyle geldiğini bir kez söylemekte fayda var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King of Thieves

    King of Thieves, Cut the Rope serileriyle ünlü ZeptoLab'in ücretsiz çok oyunculu platform - bulmaca oyunu.
  • Blossom Tales: The Sleeping King

    Blossom Tales: The Sleeping King kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • DISNEY THE LION KING

    DISNEY THE LION KING klasik bir platform oyunudur
  • Monkey King

    Monkey King ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon-rol yapma oyunudur
  • The King of Fighters 2000

    The King of Fighters 2000 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • The King of Fighters 2002

    The King of Fighters 2002 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • THE KING OF FIGHTERS XIV

    THE KING OF FIGHTERS XIV bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Bramble: The Mountain King

    Kaçırılan kardeşimizi bulmaya çalıştığımız Bramble: The Mountain King'de, zorlu parkurları ve düşmanları aşmamız gerekiyor.