Catch

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,980 TOPLAM İNDİRME

Catch ile metin, resim, ses, video gibi farklı şekillerde notlar alabilecek ve internet üzerinden bunlara rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Catch alternatif ve farklı bir not alma uygulamasıdır. İstediğiniz her şekilde not almanıza olanak sağlayan ve aldığınız notları çevrimiçi ortamda saklayan bu uygulama en popüler ve en çok indirilen Android uygulamalarından birisidir.
 
Catch uygulaması ile notlarınızı metin, ses kaydı, video kaydı, resim gibi farklı şekillerde almanın özgürlüğünü yaşayacaksınız ve istediğiniz her an bu notlara kolaylıkla erişebileceksiniz. Aynı zamanda hatırlatma özelliği sayesinde aldığınız notların günü sizi uyarmak gibi kullanışlı bir özelliği de bulunmakta.
Can Çevrim

Catch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Catch, farklı renkte yıldızları eşleştirmeye dayanan Windows Phone'a özel zorlu bulmaca oyunu.

Catch, Windows Phone telefonunuzda boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu. Flow Free oyununa benzerliği ile dikkat çeken yapımda zaman zaman içerisinden güçlükle çıkacağınız ve ciddi anlamda üzerinde düşünmeden ilerleyemeceğiniz 100’ün üzerinde seviye yer alıyor.

Farklı renkte boruları birleştirmeye dayanan zorlu bulmaca oyunu Flow Free’nin kopyası diyebileceğim Catch sadece Windows Phone platformunda indirilmeye sunulmuş. Dolasıyla Windows Phone’a özel olarak hazırlanmış bir oyun diyebiliriz. Oyunda sarı, kırmızı, mavi ve kırmızı renge bürünmüş yıldızları birbirlerine bağlamanız gerekiyor ve bu iki başlarda oldukça basit ancak ilerledikçe tablo büyüdüğünden eşleştirme yapmak bir hayli zaman alıyor. Hatta bazı bölümleri iki kere oynamadan geçemeyeceğinizi netlikle söyleyebilirim.

Toplamda 160 bölümün bulunduğu ancak sadece ilk 40 bölümü ücretsiz olarak oynamamıza izin veren renkli bulmaca oyununda saatlerinizi alacak, kafa patlatmanız gereken çok zorlu bölümlerle karşılaşmak istiyorsanız ek paket satın almanız gerekiyor. Ek paketlerden Master Pack’i seçerseniz 60 zor, Elite Pack’i seçerseniz de 60 çok zor bölümleri oynayabiliyorsunuz. Bu noktada Catch’in ücretsiz gibi görünen ancak ücretli bir Windows Phone oyunu söyleyebiliriz.

Kısa sürede içerisine çeken diğer bir deyişle bağımlılık yaratan oyunda yıldızları eşleştirmek için tek yapmanız gereken yıldıza dokunmak ve başlangıç noktasından çekip aynı renkli yıldıza sürükleyip bırakmak. Dikey ve yatay olarak çizgiler çizebiliyorsunuz. Ancak bazı bölümlerde bağlantıların kolay yapılmasını engellemek amacıyla tasarlanmış çizgilerle karşılaşıyorsunuz.

Daha önce Flow Free oyununu oynadıysanız başarılı bir kopyası olan Catch’i de indirip denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Catch The Birds

    Catch The Birds, Android telefon ve tabletleriniz ile oynayabileceğiniz bilindik bulmaca oyundanlarından farklı ve eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Catch the Candies

    Catch the Candies, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilecek renkli ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Catch the Candy: Tutti Frutti

    Zorlu bulmacalar çözerek şeker toplamak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Catch the Candy: Winter Story

    Sevimli bir karakterle birlikte çeşitli engelleri aşarak şeker toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Catch Up

    Catch Up, Ketchapp'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu top yuvarlama oyunu.
  • Catch the Bus

    Catch the Bus, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Catch The Rabbit

    Catch The Rabbit, Android cihazlar için üretilmiş bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Gone Fishing: Trophy Catch

    Gone Fishing: Trophy Catch, Android cihazınızda oynayabileceğiniz başarılı ve etkileyici bir balık tutma oyunudur.