Caveboy GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Caveboy GO, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Caveboy GO, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunudur. Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda labirentler arasında geziyor ve çıkışa ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Lanetli labirentlerde gezdiğiniz ve çıkışa ulaşmaya çalıştığınız Caveboy GO, benzersiz atmosferiyle dikkatimizi çekiyor. Oyunda 3 hamle ile labirentten kurtulmaya çalışıyor ve bir başka labirentin içerisine giriyorsunuz. Sürekli olarak labirentlerden kurtulmaya çalıştığınız oyunda çıkış noktasına en kısa sürede ulaşmalı ve lanetlerden uzak durmalısınız. Oyunda maceradan maceraya atılıyor ve hazineleri de toplamaya çalışıyorsunuz. Mitolojik bir temaya sahip olan oyunda farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. 28 farklı özellikte ve görünümde karakterin yer aldığı oyunu internet olmaksızın da oynayabiliyorsunuz. 


Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve birbirinden zorlu bölümleri geçmelisiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olarak nitelendirebileceğim Caveboy GO'yu mutlaka denemelisiniz. Birbirinden farklı labirentleri ve zorlu aşamalarıyla Caveboy GO sizleri bekliyor.

Caveboy GO oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Caveboy GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
242 MB DOSYA BOYUTU

Caveboy GO, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Caveboy GO, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda mitolojik atmosferde oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda labirentten kaçmaya çalışıyor e hazineleri de topluyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı Caveboy GO oyununda labirentler arasında geziyor ve çıkışa ulaşmaya çalışıyoruz. Lanetli labirentlerin ve zorlu engellerin yer aldığı oyunda 3 hamlede çıkışa ulaşmaya çalışıyoruz. Dikkatli olmanız gereken oyunda benzersiz bir atmosferle karşılaşıyorsunuz. Labirentten labirente geçiş yaptığınız oyunda sürekli olarak labirentlerden kurtulmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca yolunuza çıkan hazineleri de toplamalı ve zengin olmalısınız. Mitolojik öğelerle donatılan oyunda bazı özel güöleri de kullanabiliyorsunuz. Maceradan macera atıldığınız oyunda kontrol ettiğiniz karakteri de değiştirebiliyorsunuz. Birbirinden farklı özellikle 28 karaktere sahip olan oyunda karakterlerin kilitlerini açmanız gerekiyor. Zevkli bir oyun olan Caveboy GO, sürekli düşünmenizi de sağlıyor. 

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli ve zorlu bir bulmaca oyunu olarak nitelendirebileceğimiz Caveboy GO, aynı zamanda son derece basit kontrollere sahiptir. Zorlu bölümleri ve farklı karakterleriyle zevkli vakitler geçirmenizi sağlayan Caveboy GO'yu sakın kaçırmayın.

Caveboy GO oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Caveboy Escape

    Caveboy Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üçlü eşleştirmeye dayanan bir bulmaca oyunudur.
  • BlastBall GO

    BlastBall GO, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği hem yeni hem de ücretsiz bir bulmaca oyunu.
  • Donuts Go Crazy

    Donuts Go Crazy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Deus Ex GO

    Deus Ex GO, SQUARE ENIX tarafından geliştirilen sıra tabanlı bulmaca - gizlilik oyunu.
  • Bubble Go Free

    Bubble Go Free ücretsiz bir balon patlatma oyunudur
  • Jelly Go!

    Jelly Go! oyununda birbirinden farklı renklere sahip olan blokları biriktirin ve eritme boncuğu geldiğinde blokları eritin!
  • Go Knots 3D

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Go Slice

    Kağıdı ustalıkla keserek bayrağa ulaşın.