Celsius - Weather and Temperature on your Home Screen

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
387 TOPLAM İNDİRME

iPhone, iPad ve iPod Touch için Celcius uygulaması hem ana ekranınızda hem bildirim alanında hem de kilit ekranında görünür.

iPhone, iPad ve iPod Touch için Celcius uygulaması hem ana ekranınızda hem bildirim alanında hem de kilit ekranında görünür.

Celcius, iPhone, iPad ve iPod Touch cihazınızın ana ekranında herhangi bir bölgenin güncel hava durumunu göstermek için e n son teknolojiyi kullanan en yeni hava durumu uygulamasıdır. Ana ekranda geçek zamanlı sıcaklık verilerini görüntülemesinin yanında bu uygulama, dünya çapında tüm bölgelere ait ayrıntılı hava durumu bilgilerini verebilmesiyle hava durumu uygulamaları arasında tektir. Harika tasarımı ve kullanımı kolay kullanıcı arayüzü ile bu uygulama bir hava durumu aracından beklediğinizin fazlasını verecek.

Yeni eklenen bir özellik de sıcaklığı gösteren simgenin yanında, havada meydana gelen herhangi bir değişimin bildirim olarak gelmesi için gerekli ayarlamaları yapabilmenizdir. Bu bildirimin görüntülenmesi için kilit ekranını ya da bildirim alanını seçebilirsiniz.

Uygulamayı kullanmak oldukça kolaydır. Uygulamanın Push hizmetinden bir popup ya da banner almanıza olanak tanıyan bildirim ayarlarını belirleyebilirsiniz. Bu son güncelleme ile gelen sıcaklık uyarısı aynı zamanda Bildirim alanında ve kilit ekranında da görülür. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Authentic Weather

    Authentic Weather kullanıcılara ilginç bir hava durumu takip deneyimi sunuyor.
  • Weather+

    Weather+, oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan ve kararlı bir şekilde çalışan bir hava durumu uygulamasıdır.
  • Weather ...WOW!

    Weather ...WOW! iPhone ve iPad'iniz için eksiksiz ve doğru hava durumunu raporlarlayan, dünyanın her şehrini aratabileceğiniz küresel bir hava durumu uygulaması.
  • Effing Weather

    Effing Weather tamamen ücretsiz olarak sunulan ve mizahi yönüyle dikkat çeken bir hava durumu uygulamasıdır.
  • Weather Status

    iPhone için en iyi hava durumu uygulamalarından biri.
  • BBC Weather

    BBC Weather, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden detaylı hava durumu bilgileri almanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Weather Live Free

    Weather Live Free, iOS kullanıcılarının cihazlarını kullanarak detaylı hava durumu bilgilerine ulaşabileceği yararlı ve kullanışlı bir uygulamadır.
  • Weather Nerd

    Weather Nerd, hava durumu ve tahminlerini detaylı olarak öğrenebileceğiniz ücretli fakat çok şı kbir tasarıma sahip olan iPhone ve iPad uygulaması.