Cepte Diyetisyen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
757 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Cepte Diyetisyen, diyetisyen eşliğinde sağlıklı kilo vermek, zayıflamak için faydalanabileceğiniz Android uygulaması.

Cepte Diyetisyen, sağlıklı yaşamak isteyenlere yönelik hazırlanmış zayııflama ve diyet uygulamalarından çok farklı bir çizgide. Uzman bir diyetisyen eşliğinde hedeflediğiniz kiloya ulaşmanızı sağlayan uygulamayı kullanmak için ücret ödemeniz gerekmiyor.

Android platformunda online diyetisyen takip uygulaması olarak karşımıza çıkan Cepte Diyetisyen, hamile kadınlar, anneler, sporcular kısacası sağlığına daha da önem vermesi gereken kişiler için diyetisyen desteği ve motivasyon sağlıyor. Doğrudan diyet önerileri sunmak yerine yediklerinize bakılıyor ve uzman diyetisyenin önerileri doğrultusunda diyet programınızı uygulıyorsunuz.

Diyetisyene anında ulaşma kolaylığı sağlayan uygulama, diyet programında kararlı olduğunuzu görürse tebrik mesajı iletmeyi de ihmal etmiyor. Diyetisyen eşliğinde sağlıklı kilo verip formunuza ulaşabileceğiniz bir mobil uygulama arıyorsanız Cepte Diyetisyen tam aradığınız uygulama diyebilirim.

Erkan Calp

Cepte Diyetisyen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Cepte Diyetisyen, online diyetisyen takip uygulaması olarak öne çıkıyor.

Cepte Diyetisyen, uzman diyetisyen önerileri doğtulsunda sağlıklı kilo vermek isteyenler için hazırlanmış bir sağlık uygulaması. iOS platformunda da ücretsiz karşımıza çıkan uygulama benzerlerinin aksine kişiye özel diyet önerilerinde bulunuyor ve sürekli diyetisyen desteği sunuyor.

iPhone ve iPad’inizde ücretsiz faydalanabileceğiniz onlarca sağlık fitness, zayıflama, diyet uygulaması mevcut ancak Cepte Diyetisyen gibi diyetisyenler eşliğinde kilo verebileceğiniz, öneriler doğrultusunda diyet programı uygulayabileceğiniz bir uygulama yok denecek kadar az.

Kilo, boy, hedef kilo gibi detayları girip profil oluşturduktan sonra kullanabileceğiniz diyet uygulamasında doğrudan diyet önerileri almıyorsunuz. Yemeğinizin fotoğrafını çekip diyetisyeninizle paylaşıyorsunuz. Diyetisyeniniz öğünlerinize bakarak önerilerde bulunuyor. Diyetisyen desteği hedef klioya ulaşana dek devam ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dilara Koçak

    Diyetisyen Dilara Koçak, kendi mobil uygulamasını kullanarak takipçilerine zayıflama konusunda yardım ediyor.
  • Sigortam Cepte

    Sigortam Cepte uygulaması ile poliçe sorgulama, ödeme ve yenileme işlemlerini akıllı telefonunuzdan yapabilirsiniz.
  • Turkcell Goller Cepte

    Turkcell Goller Cepte uygulaması ile maç sonuçları anında cebinizde.
  • Tarlam Cepte

    Tarlam Cepte uygulaması, tarımsal faaliyetler için size yardımcı olacak özellikler sunuyor.
  • Bursa Cepte

    Bursa Cepte uygulamasıyla günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz birçok araca kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Sanat Cepte

    Sanat Cepte uygulamasıyla ilginizi çekebilecek çeşitli sanat etkinliklerinin detaylarına ulaşabilirsiniz.
  • Vodafone Avantaj Cepte

    Vodafone AVANTAJ CEPTE android işletim sistemine sahip cihazlarınızda severek kullanacağınız bir alışveriş uygulamasıdır.
  • Cepte Şok

    Cepte Şok uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden online market alışverişlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.