Çevirmen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
664 TOPLAM İNDİRME
5.7 MB DOSYA BOYUTU

Toplamda 50 dilde yazılı ve sesli olarak ücretsiz tercüme yapabilirsiniz.

İhtiyacınız olan çeviri işlerini kolaylıkla yapabileceğiniz Çevirmen uygulaması tam 50 dilde ücretsiz çeviri imkanı sunuyor.

Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen Çevirmen uygulamasında sözlü ve yazılı olarak çeviri yapabiliyorsunuz. İngilizce ve Türkçe dilleri arasında temel kullanım alanı sunan uygulama, Türkçe’den birçok dile çeviri yapabilme fonksiyonuna sahip. Metinler dışında sesinizi de algılayarak çevirisini yapabilen uygulamayı kullanabilmek için internet bağlantısına ihtiyaç duyuluyor.

Yapmış olduğunuz çevirileri Facebook, Twitter, Instagram ve WhatsApp gibi sosyal medya platformlarında paylaşabileceğiniz gibi SMS, E-posta, Bluetooth ya da Wi-Fi yoluyla da paylaşabilirsiniz.

Desteklenen diller şu şekilde: Arapça, Boşnakça, Bulgarca, Katalanca, Basitleştirilmiş Çince, Klasik Çince, Hırvatça, Çekçe, Danca, Flemenkçe, İngilizce, Estonca, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, Haiti Creole Dili, İbranice, Hintçe, Hmong Daw Dili, Macarca, Endonezyaca, İtalyanca, Japonca, Korece, Letonca, Litvanca, Malayca, Maltaca, Norveççe, Farsça, Lehçe, Portekizce, Romence, Rusça, Sırpça (Kiril), Sırpça (Latin), Slovakça, Slovence, İspanyolca, İsveççe, Tayca, Türkçe, Ukraynaca, Urduca, Vietnamca, Galce, Yukatek Mayacası.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İngilizce-Türkçe Sözlük ve Çevirmen

    İngilizce Türkçe Sözlük & Çevirmen uygulamasıyla Android cihazlarınızdan kolayca İngilizce öğrenebilirsiniz.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • edureka

    Çevrimiçi kurs ve eğitim içeriklerine ev sahipliği yapan eureka, milyonlarca kullanıcıya sahip.