Cha-Ching Band Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur.

Cha-Ching Band Manager, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir müzik ve yönetim oyunudur. Öncelikle oyunun yalnızca bir müzik ve ritim oyunundan ibaret olmadığını söylemeliyim.

Oyunda grubunuza yıldızlığa giden yolda yardımcı olmanız gerekiyor. Öncelikle kendi şarkılarınızı stüdyoda oluşturmalısınız. Bunun için de Guitar Hero tarzında ekranda akan notalara doğru zamanlarda basarak şarkıları doğru çalmanız gerekiyor.

Fakat bununla birlikte oyunun bir de yönetim kısmı var. Aynı zamanda grubunuzun gideceği konserleri, çalacağı şarkıları planlamanız ve grubunuzun finansal taraflarını da yönetmeniz gerekiyor.

Grubunuz bu şekilde gelişmeye devan ettikçe daha büyük konserler vermeniz gerekiyor ve daha fazla para kazanıyorsunuz. Bu yüzden daha iyi ekipmanlar, kıayefetler ve güçlendiriciler satın almanız gerekiyor. Böylece grubu yönetmek biraz daha zorlaşıyor.

Eğer siz de simülasyon oyunlarını ve tycoon dediğimiz yönetim oyunlarını seviyorsanız, müziğe karşı da özel bir ilginiz varsa bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Cha-Ching Band Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
40.1 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur.

Simülasyon oyunlarını ve tycoon denilen yönetim oyunlarını seviyorsanız, ayrıca müziğe karşı da özel bir ilginiz varsa, bu ikisinin bir araya geldiği başarılı bir ritim ve grup yönetim oyunu olan Cha-Ching Band Manager'ı denemelisiniz.

Cha-Ching Band Manager, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir müzik ve yönetim oyunu. Oyun, özellikle yalnızca ritim tutmaya çalıştığınız oyunlar gibi müzik kısmından ibaret değil, burada grubu da sizin yönetmeniz gerekiyor.

Öncelikle oyunda yapmanız gereken şey, Guitar Hero'daki gibi ekranda akan notalara doğru zamanlarda basarak şarkıları doğru çalmak. Bunun dışında kendi şarkılarınız yazmalı ve diğer sanatçıların şarkılarını da söyleyerek bunları karşılaştırmalısınız.

Oyunun bir de dediğim gibi yönetim kısmı var. Bunun için de grubunuzun gideceği konserleri, çalacağı şarkıları planlamanız ve grubunuzun finansal taraflarını da yönetmeniz gerekiyor. Grubunuz gitgide gelişiyor ve daha çok para kazanmaya başlıyor. Sizin de bu yüzden daha iyi ekipmanlar, kıyafetler ve güçlendiriciler satın almanız gerekiyor. Böylece grubun finansal kısmını yönetmek gittikçe zorlaşıyor.

Eğer siz de bu tarz müzik ve simülasyon oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Superstar Band Manager

    Pop star olarak dünyanın farklı bölgelerinde konserler vereceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Walk Band: Piano ,Guitar, Drum

    Walk Band, Android mobil cihazlar için geliştirilmiş müzik besteleme ve enstrüman simülatörü uygulamasıdır.
  • Care Bears Music Band

    Care Bears Music Band (Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu), çocukların oynayabileceği ücretsiz Android oyunu.
  • Jelly Band

    Jelly Band oyunuyla küçük sevimli canavarlarla kendi orkestranızı kurun ve konser vermeye hemen başlayın.
  • Band Stars

    Kendi müzik stüdyomuzu kurduğumuz bu oyunda amacımız grup üyelerini iyi şekilde yöneterek şöhret basamaklarını tırmanmak.
  • BanG Dream Girls Band Party

    Müzik konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Epic Band Clicker

    Onlarca farklı müzik aletini kullanarak eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • DSP Manager

    Android telefonunuzun hoparlöründen yeterince verim alamıyorsanız, DSP Manager uygulaması ile ses performansında artış sağlayabilirsiniz.