Champ Man 16

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.4/5 ZİYARETÇİ
32,429 TOPLAM İNDİRME
43.9 MB DOSYA BOYUTU

CM 16 APK (Champ Man 16 APK), Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir başarılı futbol menajerlik oyunu.

CM 16 APK, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en büyük ve en yeni futbol menajerlik oyunlarından bir tanesi. Yeni sezona özel geliştirilen bu oyunda 20 sezona kadar oynamanız mümkün.

CM 16 APK İndir

Bildiğiniz üzere menajerlik oyunlarında bir futbol takımının başına geçerek o takımın tüm görevlerinin sorumluluğunu üstünüze alıyor ve onları başarıdan başarıya koşturmak için çabalıyorsunuz. Eğer daha önce bu tür oyun ya da oyunlar oynadıysanız genel olarak bu tür oyunların havasına alışık olmalısınız. eğer oynamadıysanız bile oynamanız son derece rahat olacaktır diye düşünüyorum çünkü bu tür oyunları ile popüler olan Square Enix, son derece sade, kullanışlı ve kontrolleri kolay bir oyun geliştirmiş: Champ Man 16.

Tek bir takımı sürekli kontrol etmekle zorunlu olmadığınız oyunda diğer takımlardan aldığınız teklifleri değerlendirerek daha üst takımlar yönetebiliyorsunuz. Serinin bir önceki oyunu Champ Man 15'e göre gelişmiş grafikler, ligler, kupalar ve objektif sistemi içeren Champ Man 16 APK Android oyununda takımınızın galibiyet alabilmesi için stratejileri ve taktiklerinizi iyi belirlemeniz gerekiyor.

450 farklı takım ve 25 futbol liginden istediğinizi seçerek mücadelece edeceğiniz oyunda, seçtiğiniz takımın tüm görevlerinden siz sorumlu oluyorsunuz. Fakat öncelikli amacınız yeşil sahada başarı bunun için de gerekli her şeyi yapmanız gerekiyor. Aksi taktirde kulüpler sizi kapı önüne koyabiliyor.

Eğer mobil cihazlarınız üzerinde menajerlik oyunu oynama keyfi yaşamak istiyorsanız ve bunun için oyun arayışındaysanız Champ Man 16'yı hemen ücretsiz olarak indirip başlayabilirsiniz.

Champ Man 16 APK son sürüm özellikleri:

  • Şimdi her zamankinden daha büyük - 20 sezona kadar uzatıldı.
  • Yeni işlere başvurun veya diğer takımlardan teklif alın.
  • Yepyeni Hedefler sistemi
  • İyileştirilmiş Maç Günü grafikleri
  • Transfer penceresinin kapanmasını takiben en son transferlerin hepsini içerir.
  • Singapur ve Avustralya liglerini içerir.
  • Güney Amerika ve Asya Şampiyonlar Kupalarını içerir.
Barış YANIK

Champ Man 16

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,328 TOPLAM İNDİRME

Champ Man 16, iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların ücretsiz olarak oynayabileceği en yeni ve eğlenceli futbol menajerlik oyunlarından bir tanesi.

Champ Man 16, geliştirmiş olduğu Android ve iOS mobil oyunlar ile popüler olan Square Enix firmasının yeni ve oldukça başarılı bulduğum futbol menajerlik oyunu. iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunda kendi takımınızı seçerek tüm yönetimi ele alıyor ve takımın başarısı için çabalıyorsunuz.

Serinin bir önceki oyununa göre çok daha geliştirilen ve mobil dünyadaki en büyük menajerlik oyunlarından bir tanesi haline getirilen Champ Man 16, aynı zamanda Champ Man 15'e göre daha akıcı ve rahat bir oynanışa sahip.

Tamamen yeni bir objektif sistemi ile birlikte gelen oyunda seçebileceğiniz 25 farklı futbol ligi ve 450 futbol takımı bulunuyor. İstediğiniz herhangi bir takım ya da kendi tuttuğunuz takımı seçerek yolunuza koyulacağınız oyunda takımınızın başarısı için sürekli farklı taktik ve stratejiler denemeniz gerekiyor. Başarılı olduğunuz taktik ve stratejilerin üzerine giderek daha da geliştirebilir ve böylece oynadığınız her lig de sezon sonu kupayı kazanabilirsiniz.

20 sezona kadar oynama imkanı sunan Champ Man 16, menajerlik oyunu oynamayı seven oyunculara iOS mobil cihazlar üzerinde mükemmel bir deneyim sunuyor diyebilirim. Bu tür kaliteli bir oyuna göre çok fazla yüksek boyutlu olmaması ve tamamen ücretsiz olması da oyunun en büyük artıları arasında yer alıyor.

Gerçek bir takımın teknik direktörlüğünü yaparak başarı elde etmeye çalışacağını oyunu iPhone ve iPad'lerinizde hemen oynayabilmek için hemen indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CM 17 APK

    CM 17 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunudur. Championship Manager 17 APK olarak indirilebilir.
  • New Star Manager APK

    New Star Manager APK, mobildeki en popüler futbol oyunlarından New Star Soccer'ın yapımcılarına ait ücretsiz futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Manager 2022 APK

    Soccer Manager 2022 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Manager 2020 APK

    Soccer Manager 2020 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • FIFA 16 APK

    FIFA 16 Mobile APK, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en gerçekçi futbol oyunu.
  • Soccer Manager 2024 APK

    Tam anlamıyla bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2024 APK'da, yönettiğiniz takımın tüm yükünü sırtlamanız gerekiyor.
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.