Change Hair And Eye Color

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
192 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Change Hair And Eye Color, fotoğraflarınızdaki saç ve göz renginizi kolayca değiştirebilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.

Change Hair And Eye Color, adından da anlaşıldığı üzere Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak saç ve göz rengi değiştirme yapabilmenizi sağlayan yararlı, eğlenceli ve ücretsiz bir uygulama.

Farklı saç ya da göz renklerinin kendinize nasıl gideceğini görmek istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Sadece kendiniz için değil fotoğrafını çektiğiniz arkadaşlarınız için de farklı saç ve göz rengi denemeleri yapabilmeniz mümkün.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kullanırken herhangi bir problem yaşamayacağınız uygulama üzerinde 70 farklı saç rengi ve 40 farklı göz lensi rengi bulunuyor.

Ücretsiz bir uygulama olduğu için gerçekte olduğu gibi net bir görüntü vermiyor olsa da, yakışıp yakışmayacağı hakkında fikrinizin olmasını sağlıyor diyebilirim.

Resimlerinize birden fazla efekt de eklemenizi sağlayan uygulama üzerinde ister yeni çekeceğiniz fotoğrafları isterseniz de galerinizdeki fotoğrafları kullanabiliyorsunuz.

Çılgın ve çok farklı saç renklerinin kendi üzerinizde nasıl duracağını görebilmenizi sağlayan uygulamaı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eye Color Changer

    Eye Color Changer uygulaması ile Android mobil cihazlarınızda kolayca göz renginizi değiştirebilirsiniz.
  • Hair Color Studio

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak saç renginizi değiştirmek için bu ücretsiz uygulamayı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Hair Change

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz saç stilleri uygulamasıdır.
  • Eye Color Studio

    Çektiğiniz fotoğraflardaki göz renginizi değiştirebilmek için bu ücretsiz Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Hair, Nails and Makeup

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz güzellik uygulamasıdır.
  • Photo Color Effect

    Photo Color Effect, fotoğraflarına biribirinden güzel hazır efektler ekleyebileceğiniz ve aynı zamanda fırça kullanarak renklendirebileceğiniz ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • A Color Story

    A Color Story, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletlerde çalışan, fotoğraflarınıza çeşitli efektler ve renkler vermenizi sağlayan, bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Photo Editor, Effects and Frames

    Android cihazınıza yeni bir kamera ve fotoğraf efektlendirme uygulaması arıyorsanız bu uygulamayı denemeyi unutmayın.