Chaos Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Chaos Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Chaos Legends oyunculara uzun süreli bir eğlence sunan bir mobil aksiyon RPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz online altyapıya sahip olan bir rol yapma oyunu olan Chaos Legends'da savaşla harabeye dönmüş bir fantastik dünyaya konuk oluyoruz. İnsanlar kendi aralarında iç savaş verirken gölgelerden durumu izleyen canavarlar ve iblisler güçlerini toplayarak yer yüzüne çıkıyor ve etrafa kaos getiriyor. Biz de bu kaosu durdurmak için mücadele eden bir kahramanın yerine geçiyoruz.

Chaos Legends'da kahramanımızı seçerek oyuna başladıktan sonra dilersek tek başımıza görevleri tamamlamaya ve seviye atlayarak kahramanımızı geliştirebiliyor, dilersek devasa PvP savaşlarına katılarak bolca aksiyonun içerisine dalabiliyoruz. Oyunda bölüm sonu canavarlarıyla savaşabilir ve özel ödüller toplayabilirsiniz.

Chaos Legends'ın güzel yönü oyunu çevrimdışı olarak da oynayabilmeniz. Çevrimdışı modda tecrübe puanı ve farklı ödüller kazanabiliyorsunuz. Oyunda çeşitli binek seçenekleri de mevcut.

Can Erdil Şentürk

Chaos Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Chaos Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Chaos Legends güzel grafikleri ve zengin içeriğiyle dikkat çeken bir mobil aksiyon RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Chaos Legends, online alt yapıya sahip olmasıonın yanısıra çevrimdışı olarak da oynanabiliyor. Bu yönüyle benzer aksiyon RPG oyunlarından ayrılan Chaos Legends, nerede olursanız olun oynayabileceğiniz bir mobil oyun.

Chaos Legends'da iç savaş nedeniyle kaosa sürüklenmiş bir dünyaya konuk oluyoruz. İnsanlar aralarında güç için savaşırken şeytani güçler bu durumu uzaktan izleyerek güçlerini topluyorlar. Canavarlar ve iblisler kaostan faydalanarak yer yüzüne çıkıyorlar ve etrafı yakıp yıkmaya başlıyorlar. Biz de bu istilayı durdurmaya çalışan bir kahramanın yerine geçiyoruz.

Chaos Legends'da oyunculara farklı yeteneklere ve oyun stillerine sahip kahramanları seçebilme imkanı veriliyoruz. Kahramanımızla düşmanlarımızı yok ettikçe ve görevleri tamamladıkça seviye atlayabiliyor ve güçlenebiliyoruz. Oyuunda dev bölüm sonu canavarlarıyla savaşabilmekte, aynı anda yüzlerce oyuncunun katıldığı PvP karşılaşmalarında yer alabilmekteyiz. Oyun içerisinde farklı binekleri kullanarak yolculuk edebiliyoruz.

Chaos Legends görsel olarak bir hayli başarılı. Oyun kontrolleri de problem yaratmıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Order & Chaos 2

    Order & Chaos 2 yüksek kaliteli bir mobil RPG oyunudur
  • CHAOS RINGS

    CHAOS RINGS, farklı karakterler seçerek diğer karakterler ile arenada ölümüne dövüşeceğiniz heyecanlı bir Android RPG oyunu.
  • Sword of Chaos

    Sword of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of Chaos

    Heroes of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Chaos Chronicle

    Chaos Chronicle, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Kritika: Chaos Unleashed

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.
  • Chaos Lords Tactical

    PvE ve PvP savaşlarına katılacağız.
  • Goddess: Primal Chaos

    Gerçek zamanlı savaşların yer aldığı bir dünyaya giriş yapacağız.