Chaos Word

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kelime oyunudur.

Chaos Word, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kelime oyunudur. Kolay kontrolleri ve göze hoş gelen grafikleri ile dikkat çeken Chaos Word, Tap Tap Monsters oyununun geliştiricisi olan infinitiypocket tarafından geliştirilmiş.

Oyunda amacınız ekrandaki harfleri sürükle bırak yöntemiyle doğru yerlerine götürerek anlamlı bir kelime oluşturmak. Türkçe desteği olmadığı için İngilizce olarak oynanan bu oyunda biraz İngilizce kelime bilgisi gerekiyor.

Oyunu ilk açtığınızda karşınıza bir öğretici rehber çıkıyor ve bu sayede oyuna kolayca adapte olabiliyorsunuz. Ekranda karşınıza çıkan kelimeleri doğru bir şekilde düzenlemek için yukarıda ipucu şeklinde bir kelime de bulunuyor.

Ayrıca her bölümde yeri değiştirilemeyen bir kaç harf oluyor, böylece kelimenin baş veya son harfini bilerek oynayabiliyorsunuz. Oyunda ilerledikçe kazandığınız deneyim puanlarıyla da takıldığınız noktalarda çözümü açtırabiliyorsunuz.

Oyundaki klasik paketin haricinde açtırılabilir çeşitli paketler de bulunmakta. Eğer siz de kelime oyunlarını seviyorsanız, Chaos Word'ü indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Chaos Word

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz kelime oyunudur.

Kelime oyunları, mobil cihazlarda çok popüler olan kategorilerden bir tanesi. Pek çok farklı kelime oyunu mevcut. Chaos Word de iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz kelime oyunlarından bir tanesi.

Tap Tap Monsters gibi başarılı oyunların yapımcısı olan infinitypocket tarafından geliştirilen Chaos Word eğlenceli bir kelime oyunu. Oyunda amacınız ekranda çıkan harfleri doğru yerlere sürükleyip bırakarak anlamlı kelimeler oluşturmak.

Bunun için de size oyun ipucu veriyor ve siz buna göre kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz. Örneğin oyun size "children" diye ipucu veriyor ve siz altta "daughter" ve "son" kelimelerini bulmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca yine bazı harflerin yerleri değiştirilemiyor, böylece siz de başta ya da sonda hangi harfin olduğunu görebiliyorsunuz.

Oyunun tek eksi yönü Türkçe desteği olmaması diyebiliriz. Bu yüzden de biraz İngilizce kelime bilgisine ihtiyaç duyuyorsunuz. Ayrıca oyun boyunca kazandığınız puanlarla takıldığınız zaman kelimeleri açtırabiliyorsunuz.

Eğlenceli bir kelime oyunu olan Chaos Word'u herkese tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Word Connect : Word Cookies

    Word Connect : Word Cookies, gizli kelimeleri ortaya çıkarmanız gereken bir oyundur.
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • VodaBlock - Word Game

    Android için bir kelime bulma oyunu olan VodaBlock - Word Game, kelime haznenizi geliştirirken yabancı dil öğrenmenize de olanak tanıyor.
  • Word Universe

    Binlerce bölüm sunan Word Universe oyununda, kelime bilginizi ölçebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.
  • A Word Kelime Oyunu

    A Word Kelime Oyunu ile konularına göre gizlenmiş kelimeleri ortaya çıkarıyorsunuz.
  • Word Academy

    Word Academy, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunudur.
  • Word in Pieces

    Word in Pieces, 16 dilde oynanabilen ücretsiz kelime bulma oyunu.
  • Word Search Race

    Word Search Race, Android cihazlarınızda online da oynayabileceğiniz kelime bulma oyunu.