CHASERS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME

CHASERS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

CHASERS eğer heyecanlı ve bir o kadar da keyifli bir oyun deneyimi yaşamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan CHASERS alışık olduğumuz sonsuz koşu oyunlarından biraz farklı bir hikayeye sahip. Normalde sonsuz koşu oyunlarında bizi kovalayan canavarlardan kaçmaya çalışırız. CHASERS'da ise kaçan taraf yerine kovalayan taraf yerine geçiyoruz. Fantastik bir altyapıya sahip olan CHASERS'da altınları çalınan bir kahramana yardımcı oluyoruz ve altınlarımızı çalan hırsızların ve devler gibi yaratıkların peşine düşüyoruz.

CHASERS'da oyunculara farklı kahramanlardan birini seçebilme imkanı veriliyor. Chase adlı kahramanımız, kız kardeşi Chasy ve onun arkadaşları Bobby ve Daisy seçebileceğimiz kahramanlar. Kahramanlarımızı seçtikten sonra ise hırsızları kovalamaya başlıyoruz. Bu iş yaparken yoldaki altınları topluyor, engellerin üzerinden atlayarak veya sağa - sola kayarak onlardan kurtuluyoruz. Ayrıca hırsızları durdurabilmek için büyülü güçlerimizi de kullanabiliyoruz. Oyunda altın topladıkça ve görevleri tamamladıkça kahramanlarımızı geliştirebilmemiz de mümkün.

CHASERS'ın tatmin edici bir grafik kalitesine sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

CHASERS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
166 MB DOSYA BOYUTU

CHASERS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

CHASERS güzel grafikleri keyifli bir oynanışla birleştiren bir mobil sonsuz koşu oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan CHASERS eğer sonsuz koşu oyunlarında hep kaçan taraf olmaktan sıkıldıysanız hoşunuza gidebilecek bir oyun. CHASERS'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Oyundaki maceramız ise krallığımızdaki altınların çalınmasıyla başlıyor. Bu nedenle altınlarımızı çalan hırsızların ve devlerin peşine düşüyoruz.

CHASERS'da farklı kahramanlarla koşmamıza izin veriliyor. Ana kahramanlarımız olan Chasy ve Chase'in haricinde bu kahramanların dostları olan Booby ve Daisy de maceraya katılıyorlar. Oyunda temel olarak kahramanımız sürekli ilerlerken karşımıza çıkan engellerden zıplayarak veya yer değiştirerek kaçmaya çalışıyoruz. Bu işi yaparken bir yandan da altınları topluyoruz. Kahramanlarımız büyü güçlerini kullanarak hırsızları durdurabiliyorlar. Görevleri tamamlayarak kahramanlarımızı geliştirebilmemiz mümkün.

CHASERS her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky Chasers

    Sky Chasers, retro görsel ve sesleriyle etkileyen epik macera oyunu.
  • Star Chasers

    Star Chasers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Relic Chasers

    Eşleştirmeler yaparak kamp malzemeleri kazanabileceğiniz ve deniz kenarında eşsiz bir kamp yeri inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu