Cheating Tom 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Cheating Tom 2, ilk oyunun üzerine yepyeni bölümler koymuş olarak karşımıza çıktı.

Cheating Tom 2, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz mizah odaklı bir beceri oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda komik bir mücadelenin içerisine giriyoruz.

İlk oyunu denememiş olanlar için kısaca bahsedelim. Cheating Tom'da, sınavları geçmek için kopya çeken bir karakterin kontrolünü ele alıyor ve öğretmene yakalanmadan görevimizi yerine getirmeye çalışıyorduk.

Bu ikinci oyunda ise karakterimiz artık sadece sınıfta değil farklı yerlerde de faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Fakat bu kez karşısında çok sağlam bir rakibi var, Scam Sam! Karakterimizin tahtını sallayan Scam Sam'i alt etmek için çeşitli mücadelelere giriyoruz ve hepsinden başarıyla ayrılmaya çalışıyoruz. Ancak bu şekilde Tom'un sevdiği kızla birlikte olmasını ve sınıfın birincisi olmasını sağlayabiliriz.

Cheating Tom 2'de başarılı olabilmek için yakalanmadan kopya çekmeye devam ediyoruz. İlk bölümdeki konseptle aynı fakat yeni eklenmiş olan birçok öğe var.

Oyunda kullanılan grafikler çizgi filmleri andırıyor ve epey ilgi çekici görünüyorlar. Her ne kadar çocuksu bir atmosfere sahip olsa bile bu oyun her yaştan oyunsever tarafından keyifle oynanabilir. Reflekslere dayalı oyun yapısı ve mizah odaklı atmosferiyle Cheating Tom 2, boş vakitlerimizi değerlendirebileceğimiz en iyi oyunlardan biri.

Emircan Erdoğan

Cheating Tom 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Cheating Tom 2, mizahi yönü ağır basan, eğlenceli bir beceri oyunu.

Cheating Tom 2, ilk bölümün elde ettiği başarının ardından bu kez karşımıza daha heyecanlı bir şekilde çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu beceri oyununu hem iPhone hem de iPad cihazlarımızda sorunsuzca ve büyük bir keyifle oynayabiliyoruz.

Oyundaki amacımız yine kopya çekerek okulun en yüksek puan alan öğrencisi olmak fakat bu kez karşımıza çok güçlü bir rakip çıkıyor. Scam Sam'in ünü okulda yavaş yavaş yayılmaya başlarken Tom bu durumdan epey rahatsız oluyor ve birinciliği ele geçirmek adına çalışmalarınıza hız veriyor.

Cheating Tom 2'de yine iki farklı karakterden birisini seçerek oyuna başlıyoruz. Tom veya Tammy'den birisini seçerek bölümlere başlayabiliyoruz. Saatler süren bu oyunda karşımıza 10 birbirinden huysuz öğretmen ve adeta onlara destek olmak için okula gelen 11 çalışkan öğrenci var.

Bu öğrencilerin sınav kağıtlarına yazdıkları cevapları hiç kimseye çaktırmadan kendi kağıdımıza aktarabilmek için hızlı çalışan parmaklara sahip olmamız gerekiyor. Bu noktada hem öğretmenlere hem de diğer öğrencilere karşı tetikte olmamız gerekiyor.

Cheating Tom 2'de kullanılan grafikler oyuna çizgi film havası katıyor ve eğlence seviyesini artıyor. Genel olarak keyif aldığımız bir oyun olarak akıllarımızda yer eden bu oyunu büyük küçük herkes zevkle oynayabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cheating Tom 3

    Cheating Tom 3 (Kopyacı Tom 3), kopya çekmede usta olan Tom'a yardımcı olduğunuz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Cheating Tom

    Cheating Tom adlı bu oyunda derslerini geçmek için kopyaya başvuran bir öğrenciye yardım etmeye çalışıyoruz.
  • Cheating Tom 4

    Cheating Tom 4 oyununda en iyi kopyacı olarak tanınan bir karakterle kuaför salonlarına giriyoruz.
  • Talking Tom Cat 2

    Talking Tom Cat 2 ile Android cihazınız komik bir konuşan kediye dönüşüyor
  • Talking Tom Bubble Shooter

    Talking Tom Bubble Shooter oyununda Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla baloncuk vurmaca oynuyoruz.
  • Tom's Jetski

    Tom's Jetski, Konuşan Tom ve Angela'nın jet ski keyfine ortak olduğunuz bir Android oyunu.
  • My Talking Tom 2 APK

    My Talking Tom 2 APK Android oyununda konuşan kedi Tom'la eğlenceli oyunlar sizi bekliyor. Benim Konuşan Tom'um 2 oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Talking Tom Jetski 2

    Talking Tom (Konuşan Tom) ve arkadaşlarıyla jetski yarışlarına katılıyoruz.