Checklist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
517 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

Checklist uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm görev ve yapılacaklar listelerinizi yönetmeye başlayabilirsiniz.

Checklist uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinde bir yapılacaklar listesi uygulamasına sahip olmak isteyenlerin tercih edebilecekleri ücretsizler arasında yer alıyor ve hem kolay kullanılır arayüzü hem de oldukça gelişmiş diyebileceğim fonksiyonları sayesinde denemeden geçmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Uygulamanın içerisinde hazır olarak gelen liste temaları ve şablonları sayesinde, her ihtiyaca yönelik olarak yapılacaklar listelerini hazırlamak mümkün hale geliyor. Hazırlanan bu listeleri hem diğer cihazlarınızla hem de başka kişilerle paylaşarak ortak çalışmalar yapmak da uygulamanın sunabildikleri arasında yer alıyor ve bu sayede hem eğitim, hem iş hem de özel hayat için uygulamanın kullanımı mümkün oluyor.

Tamamlanan görevlerin işaretlenmesi, yeniden açılması, sürükleme ve bırakma modu gibi özellikler sayesinde liste düzenlemelerini yaparken pek zorlanacağınızı da sanmıyorum. Varolan listelerin sosyal ağlar ve e-posta üzerinden paylaşımına olanak tanınması ise çok daha geniş kitlelere listelerinizin ulaştırılabilmesini sağlıyor.

Elbette çalışmak için aktif bir 3G veya Wi-Fi internet bağlantısına ihtiyaç duyan uygulamanın herhangi bir satın alma seçeneği de bulunmuyor ve tüm fonksiyonları tam olarak faaliyet gösteriyor. Ana ekranında widget kullanmayı seven kullanıcıların yerleştirebilecekleri widget seçenekleri de Checklist'in işe yarar işlevleri arasında yer alıyor.

Görevlerin uygulamanın web servisi versiyonundan da erişilebilmesi sayesinde PC'nize geçiş yaparak ordan yönetime de başlayabiliyorsunuz. Yapılacaklar listeleri ve görevler uygulaması arayanların göz atmadan geçmemeleri gereken bir uygulama.

Yiğit Ekim Demir

Checklist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
383 TOPLAM İNDİRME
15.1 MB DOSYA BOYUTU

Checklist uygulamasıyla iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak tüm görevlerinizi en kolay yoldan organize edebiliyorsunuz.

Checklist uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarından hiç zorlanmadan yapılacaklar veya görev listeleri oluşturmalarına yardımcı olan ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve hem kolay kullanılır yapısı hem de çok sayıda platformda yer alması sayesinde her an her yerden tüm görevlerinize erişebilmenizi, onlara dair işlemleri gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.

Uygulamayla birlikte gelen çok sayıda tema ve şablondan faydalanarak onları özelleştirmek mümkün ve böylece her kullanıcının kendi ihtiyaçlarına yönelik bir düzenleme şansına sahip olabileceğini söyleyebilirim. Uygulamanın içerisinde bulunan paylaşım seçenekleri sayesinde görevlerinizi ve listelerinizi hem aileniz hem de iş arkadaşlarınızla paylaşarak ortak projeler hazırlamanız da mümkün hale geliyor.

Görevler üzerinde yapılabilecek değişiklikleri listelemek gerekirse;

  • Onaylama
  • Önemli olanları işaretleme
  • Hatırlatıcılar ekleme
  • Görev tekrarlama
  • Görevlere notlar ekleme
  • Sürükle bırak desteği
  • Yeniden sıralamalar

Uygulamanın sosyal ağlar ve e-posta üzerinden paylaşım imkanı sunması ise çok geniş kitlelere eriştirmeniz gereken listeler konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamanızın önüne geçiyor. Yeni ve kullanışlı bir yapılacaklar listesi uygulaması arıyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • List: Daily Checklist

    List: Daily Checklist, günlük olarak yapmanız gereken işlemleri kontrol altına alan ve unutmamanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • AirDroid

    AirDroid Apk, bilgisayar üzerinden Android cihaza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.