Chefs Feed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Chefs Feed bir mobil yemek keşfetme uygulamasıdır

Chefs Feed kullanıcılara en iyi yemekleri keşfetmelerinde yardım olan bir yemek rehberi gibi hizmet eden bir mobil yemek uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Chefs Feed uygulaması en iyi yemekleri, en iyi restoranları ve en iyi şefleri keşfedebilmeniz için size pratik bir yol sunuyor. Chefs Feed uygulaması, içerisinde dünyaca ünlü şeflerin yemek incelemelerine yer veriyor. Bu da Chefs Feed'i benzerlerinden farklı bir uygulama yapıyor.

Chefs Feed ile şeflerin farklı restoranlarda ne yediklerini ve daha önceden hangi yiyecekleri sipariş verdiklerini görebilmektesiniz. Uygulama aracılığıyla şeflerin yemekler hakkındaki yorumlarına erişebilir, restoran, şef veya anahtar kelime tabanlı olarak yemek araması yapabilirsiniz. Chefs Feed içerisinde şeflerin incelemelerine yer verdiği gibi kullanıcı yorumlarına da yer veriyor. Chefs Feed kullanıcıları uygulama aracılığıyla yemekler hakkındaki görüşlerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyorlar.

Chefs Feed ile yemek planları yapabilir, bu planlara arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Uygulama içerisinde özel yemek videolarına da yer verilmekte.

Can Erdil Şentürk

Chefs Feed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Chefs Feed şef tavsiyelerine yer veren bir mobil yemek keşfetme uygulamasıdır

Chefs Feed kullanıcılara yemek keşfetme konusunda yardımcı olan ve bir yemek rehberi görevi gören bir mobil yemek uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Chefs Feed uygulaması içerisinda dünyaca ünlü şeflerin değerli yemek yorumlarını bir araya getiriyor. Farklı yemekler hakkında bu şefler tarafından yapılmış incelemelere iPhone veya iPadiniz üzerinden tek bir dokunuşla erişebiliyorsunuz ve yeni yemekler hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz. Eğer aynı yemekleri yemekten sıkıldıysanız Chefs Feed ile yeni tatları keşfedebilirsiniz.

Chefs Feed sosyal etkileşim kurabileceğiniz bir yemek uygulaması olarak da size hizmet ediyor. Chefs Feed ile yemek planları yapabilir ve arkadaşlarınızı bu planlara davet edebilirsiniz. Chefs Feed ile yediğiniz yemekler hakkında yorumlar yaparak diğer kullanıcılarla bu yorumları paylaşabilirsiniz. Benzer şekilde diğer kullanıcıların yorumlarına da göz atabilirsiniz. Chefs Feed içerisinde yemeklerle ilgili videolar, hikayeler ve günlük yemek haberleri gibi çeşitli ek içerikler de yer alıyor. 

Eğer yemekler hakkında yeni şeyler keşfetmek isterseniz Chefs Feed uygulaması hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Feed The Bear

    Ücretsiz bir beceri oyunu olan Feed The Bear, özellikle çocukların işine yarayacaktır.
  • Feed The Cube!

    Feed The Cube!'de renkli şekilleri doğru yerlere koymaya çalışıyoruz.
  • Feed My Alien

    Feed My Alien, eğlenceli uzaylı temasıyla beğenimizi kazanan, orijinal bir eşleştirme oyunu.
  • Need For Feed

    Need For Feed, koşmak yerine uçarak ilerleyip gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışacağınız eğlenceli bir sonsuz uçma oyunu.
  • Feed Me Sushi

    Feed Me Sushi, farklı türde bulunan yemek yedirme oyunlarına alternatif olarak geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir sushi yedirme oyunudur.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!