Chess By Post Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
0.88 MB DOSYA BOYUTU

Chess By Post Free, Windows cihazlarınızda Facebook arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz online satranç oyunu.

Chess By Post Free, öğretici ve bulmacalar içermeyen doğrudan gerçek kişilere karşı satranç oynamanıza izin veren mobilin yanı sıra Windows bilgisayar ve tabletinizde de oynayabileceğiniz online strateji oyunu.

Detaylı ve yüksek kalitede tasarlanmış şık satranç taşları yerine çok daha basit, dergilerde sunulan satranç oyunlarında görmeye alışkın olduğumuz basit görsellerle karşımıza çıkan Chess By Post Free’de rakibinizi Facebook arkadaşlarınız arasından veya rastgele oyuncular arasından seçebiliyorsunuz.

Oyuna giriş yaptığınızda biraz şaşırabilirsiniz zira oyun hem görsel olarak zayıf hem de olması gerekenden fazla seçenek var. Sohbet etme, hamlemeyi geri alabilme, oyundan ayrılabilme, oynamadan hamle yapma, hamle süresi, hamle anında bildirim gibi çoğu satranç oyununda göremediğiniz detaylar Chess By Post Free’de karşınıza çıkıyor.

Oyunun beğendiğim yanlarından birisi aynı anda birden fazla oyuncuya karşı oynamaya izin vermesi. Satrançta çok iyiyim diyorsanız karşınıza birden fazla rakip alabiliyorsunuz. Bu noktada oyunların takibini nasıl yapacağınızı düşünebilirsiniz. Bunu da anlık bildirimlerle çözmüşler. Rakibiniz hamlesini yaptığında anında bildirim ulaşıyor ve tek dokunuşla oyuna geçerek hamlenizi yapıyorsunuz. Oyunda diğer bir güzel nokta çapraz platform desteği. Bilgisayardan oynadığınız oyunu mobilden sürdürebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Chess By Post Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Chess By Post Free, Android cihazınızda yapay zeka yerine gerçek kişilerle satranç oynamanıza izin veriyor.

Chess By Post Free, Android telefon ve tabletinizde Facebook arkadaşlarınıza veya dünya genelinde oyunculara karşı oynayabileceğiniz bir satranç oyunu ve çapraz platform desteği sayesinde tüm cihazlarınızda oyununuzu sürdürebiliyorsunuz.

Online tabanlı satranç oyunu gerek görselleriyle gerekse de özellikleriyle benzerlerinden farklılık gösteriyor. Karşınıza yapay zeka yerine gerçek bir satranç oyuncusu alabiliyor ve tıpkı gerçekteki gibi oyunununuzu sürdürüyorsunuz. Rakibinizle oyun esnasında sohbet edebiliyor, rakibiniz yeni bir hamle yaptığında anlık bildirim alabiliyorsunuz. Yani karşınızda fazla düşünen bir oyuncu varsa oyunu sürekli açık tutmak durumunda değilsiniz.

Çok iyi bir satranç oyuncusu iseniz Chess By Post’un size özel bir seçeneği de var. Dilerseniz karşınıza birden fazla rakip alabiliyor ve hepsiyle eş zamanlı olarak oynayabiliyorsunuz.

Oyunda istatistik bölümüne de yer verilmiş. Her oyuncunun kaç maç oynadığı, kaçını kazandığı kaçını kaybettiği profilinde yazıyor. Böylelikle karşınıza dişinize göre bir rakip almış oluyorsunuz.

Erkan Calp

Chess By Post Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Chess By Post Free, iPhone ve iPad'inizde online oynayabileceğiniz gerçekçi satranç oyunu.

Chess By Post Free, iPhone ve iPad’inizde gerçek kişilere karşı oynayabileceğiniz online satranç oyunu. Aynı anda birden fazla kişiyle oynayabilme, oyun esnasında sohbet edebilme, hamle sonrası anlık bildirim gibi birçok satranç oyununda olmayan özellikleri sunuyor ve tamamen ücretsiz olarak geliyor.

Mobilde de satranç oynamayı seviyor ancak yapay zekaya karşı oynamaktan sıkıldıysanız Facebook arkadaşlarınıza ve dünya genelinde kişilere karşı oynama imkanı tanıyan Chess By Post Free ile kesinlikle tanışmalısınız. Görsel anlamda bir şey sunmadğından oldukça ufak boyutlu olan online satranç oyununda her bir oyuncunun profili bulunmakta. Oyuncuların maçları hangi sonuçla tamamladığı, en son ne zaman maç yaptıkları gibi detaylı bilgilere istatistikler bölümünden ulaşabiliyorsunuz. Maç kazandıkça sıralamada yükseliyor ve en iyiler listesinde kendinize yer edinebiliyorsunuz.

Chess By Post Free’yi benzerlerinden ayıran özelliklerinden birisi de oyun ekranı. Maça giriş yaptığınızda ve oyun esnasında rakibinizle sohbet edebiliyor, hamlelerinizi sanal olarak yaparak hamlenin size fayda mı zarar mı sağlayacağını oynamadan görebiliyor, rakibiniz hamle yaptığında anlık bildirimle anında haberdar olabiliyorsunuz.

Chess By Post Free, online olarak oynayabileceğiniz çapraz platform destekli en iyi satranç oyunlarından biri. Öğretim bölümü içermediğinden satranç bilen, oynayan, kendisini geliştirmek isteyen kişilere hitap ettiğini belirteyim.

Erkan Calp

Chess By Post Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Chess By Post Free, Windows Phone platformunda ücretsiz kategorisinde en iyi online satranç oyunu.

Chess By Post Free, satranç oyununda kendisini geliştirmek isteyen kişilere hitap ediyor ve Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Çapraz platform desteği sunan online satranç oyununda karşımıza dünya genelinde rastgele seçilmiş oyuncuları veya Facebook arkadaşlarımızı alabiliyoruz. Yapay zekaya karşı oynama seçeneği sunulmuyor ki güçlü yapay zekaya karşı oynamak insana karşı oynamaktan çok daha keyifsiz olduğundan iyi ki de bu seçenek konulmamış diyor ve oyuna geçiyorum.

Satranç tahtası ve taşlar çok gerçekçi, etkileyici görünmeseler de oyunun gerçeğe yakın hazırlandığını söylemem gerek. Karşınıza gerçek bir kişiyi aldığınızı hissedebilmeniz için her şey düşünülmüş. Rakiple sohbet edebilme, hamle süre sınırının olmaması, oynamadan hamle gerçekleştirebilme gibi detaylar oyuna renk katmış. Öte yandan karşımıza birden fazla rakip alabiliyor ve de tüm rakiplerimizle eş zamanlı olarak oynayabiliyor olmamız da satranç oyunlarında sık görmediğimiz bir başka özellik.

Online yapıda tasarlanan oyunda istatistiklerin olmaması düşünülmezdi. Kiminle ne zaman maç yaptığımız, nasıl sonuçlandığı, sıralamamıza nasıl etki ettiği bilgilerine ulaşabiliyoruz. Sıralama demişken, maç kazandıkça sıralamamız artıyor ve bunu üst üste başardığımızda en iyi oyuncular arasına katılıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Chess Game

    3D Chess Game, tamamen ücretsiz oynayabileceğiniz 3 boyutlu satranç oyunudur.
  • Toon Clash CHESS

    Toon Clash CHESS, her yaşta çocuğun oynayabileceği üç boyutlu satranç oyunu.
  • The Chess Lv.100

    The Chess Lv.100, Windows Mağazası'nda en çok indirilen satranç oyunudur.
  • Magic Chess 3D

    Magic Chess 3D, Windows 10 cihazlarda ücretsiz oynanabilir savaş temalı satranç oyunu.
  • Chess Fusion

    Chess Fusion, tek kişi ve iki kişi oynanabilen, 3 boyutlu grafiklere sahip satranç oyunu.
  • Chess HD

    Chess HD, yapay zekaya veya gerçek oyunculara karşı oynayarak kendinizi geliştirebileceğiniz 3 boyutlu satranç oyunu.
  • Real Chess 3D

    Ücretsiz ve 3 boyutlu santranç oyunu sayesinde hem eğlenceli hem de eğitici saatler sizi bekliyor.
  • Tournament Chess II

    Simülasyonlu ve turnuva özellikli 3 boyutlu gelişmiş satranç oyunu.