Chess Tactics Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
315 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

Chess Tactics Pro, verilen satranç bulmacalarını çözerek kendinizi satrançta geliştirebileceğiniz eğlenceli bir Android satranç oyunu.

Chess Tactics Pro, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde satranç bulmacaları çözebilme imkanı sunan eğlenceli ve yararlı bir Android satranç oyunu.

Satranç oynamaktan daha çok öğrenme amaçlı geliştirilen oyunda amacınız satranç bulmcalarını çözmek.

Satranç taktikleri geliştirmenizi ve öğrenmenizi sağlayan oyunda 3 farklı mod bulunuyor. Bu modlar sırasıyla günlük bulmaca çözme, offline bulmaca paketleri çözme ve ilerleme olarak belirtilen rast gele bulmaca çözeceğiniz modlar.

Oyun içerisinde yer alan tüğm satranç bulmacaları özel olarak seçilen hamlelere sahip ve çözebilmeniz için özel hamleleri görmeniz gerekiyor. Oyunda bir seviyeniz bulunuyor ve bu seviyeyi bulmaca çözdükçe arttırabiliyorsunuz. Ayrıca hoşunuza giden bulmacaları işaretleyerek daha sonra tekrar kolayca erişme imkanınız var.

Hem telefon hem de tablet için optimize edilen uygulama satranç bilgisini geliştirmek ve farklı satranç taktikleri öğrenmek isteyen tüm Android mobil cihaz sahipleri tarafından ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor. Denemenizde fayda var.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chess Ace

    Chess Ace Android Oyunu: Satranç ustası gibi bulmacaları çözün.
  • My Chess Puzzles

    My Chess Puzzles, rakibinizi belli hamle sayısında mat etmenizi isteyen satranç bulmaca oyunu.
  • Chess Grandmaster

    Chess Grandmaster, arkadaşlarınızla, bilgisayarla ve diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz güzel bir satranç oyunu.
  • DroidFish Chess

    DroidFish Chess, satranç oynadıkça kendini daha da geliştirmek isteyen oyuncuların tercih etmesi gereken bir Android satranç oyunu.
  • Chess Puzzles

    Chess Puzzles, satranç bulmacaları çözerek daha iyi satranç oynamaya başlamanızı sağlayan yararlı bir Android satranç oyunu.
  • Tic Tactics

    Tic Tactics, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir oynanışa sahip olan Tic Tac Toe oyunudur.
  • Toon Clash CHESS

    Toon Clash CHESS, çocuklara özel yapılmış animasyonlu satranç oyunu.
  • Chess 3D

    Chess 3D, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz 3 boyutlu satranç oyunu.